Ljubavni Horoskop za 2016. - Rak

RAK

 

Ako je RAK zaljubljen, to ipak ne znači da ne postoje granice. Ne znači ni da ćete dozvoliti onome kog volite da čini šta mu je volja. Na pritisak reagujete ponekad i previše oštro, ali to je samo zato što iskustveno prepoznajete koji postupak osigurava preporod, a koji ne vodi ka željenim ciljevima. 2016. godina obećava razrešenje svih ljubavnih priča koje već neko vreme ne donose dovoljno radosti. 

Dovoljnoje da odgovorite na uporne pozive osobe koja nema nameru da od vas tako lako odustane. U zavisnosti od dekade kojoj pripadate, ova okolnost će bivati aktuelna. Ako niste zadovoljni svojom vezom, partnerom, sobom u vezi — bilo bi dobro da to pokažete. Ćutanje ne može doneti rešenje, a nagomilano nezadovoljstvo može učiniti da problem izgleda veći nego štojeste. Kraj proleća donosi potrebu da započnete transformaciju svih emocionalnih odnosa. Znate da se ništa ne može promeniti preko noći, pa tako ni odnosi koje ste dugo gradili. lmajte strpljenja i Ijubavi, prevashodno prema sebi. Jesen će mnogima doneti dugo željeni mir. Jupiter je već u vašem polju partnerstva i čini se daje sve sasvim dobro, osim što u vama tinja osećaj da postoji nešto što ne znate. Zvezde kažu da ne umete dovoljno da se opustite. Sumnjaje protivnik radosti, to svakako najbolje znate vi, koji ste od vere sazdani. Vremeje da poverujete u svoju sretnu zvezdu. Pre nego što nastupi zima, dajte priliku sreći da vas obuzme, snažno i neuporedivo sa svim prethodnim iskustvima. Zvezde će sijati samo za vas i vašu ljubav.

Po horoskopu za vaš znak, vaši romantični snovi stvaraju odličan preduslov za ljubav, ali ove godine ne treba da propuštate prilike za emotivnu sre stvarnost nije identična svakoj vašoj zamisli. Možda je i bolja. Napustite lažna uverenja o ljubavnim odnosima i iskoristite naklonost zvezda. Traženje problema gde ih nema je uzaludan posao.