Ljubavni Horoskop za 2016. - Strelac

STRELAC

Ceo svet može biti lep i svaki trenutak začinjen je radošću. Onaj (ili ona), od vas voljen zna kako je to. Oni koji su bili od vas voljeni dugo to pamte. Tu i tamo vas mogu iznenaditi poruke stare ljubavi sa željama o pomirenju. Možda se to vašem partneru neće dopasti, bez obzira što vam veruje i bez obzira što se volite. 

Vaša odgovornostje, pored ljubavi, da učinite da se partner oseća radosno pored vas, u zajednici koju vi prvi predstavljate kao sasvim idealnu. Idealno se volite, slažete i idealno se i raspravljate kada za to postoji povod. Vi jeste osoba koja uživa u diskusijama i partner to sigurno zna. Uz malo sreće, uživa i on u tome. Sa druge strane, ako ste odnedavno u vezi ili tek planirate da otpočnete da gradite novi odnos, možda ne bi bilo loše da ublažite verbalnu vatru koja vas ponekad obuzima.

Deo vaše privlačnosti jeste u smelosti izražavanja i ako se tome doda čarolija emocionalne otvorenosti, postaćete neodoljivi - za partnera ili nekog ko to tek treba da postane.

U osnovi, vi jeste, a svakako ćete to bitijoš izražajnije u 2016. godini, osoba koja ume da voli i ume da se raduje. Privlačnost raste, ali iz nekog razloga može porast i nesigurnost, tokom ranejeseni. Zapitajte se šta je sa vaše strane to moglo uzrokovati, pre nego što pribegnete analizi partnerovih izjava. On je tu za vas, uz vas i sa vama, istim žarom kao na početku veze. Spreman da kuje planove za oboje i da vas podrži u vašim ambicijama. Zauzvrat želi radost ležernosti i pogled pun poverenja. I puno srce Ijubavi koju otvoreno pokazujete. Ispunili ste njegova očekivanja. Novih zahteva nema, nema ni skrivenih motiva, nedokučivih ciljeva niti mračnih tajni. Sveje i dalje onako kako je bilo u času kada su se vaše želje prepoznale.

Po horoskopu za vaš znak, pratiće vas sreća u ljubavi, mada vi možda nećete sve činiti u vašem najboljem interesu. Jedan deo vašeg bića traži osamu, a drugi mnogo zabave. Pronadite zlatnu sredinu. Iskušenje godin: je da u ležernom prvom delu godine postupate sa puno obzira i morala radi svoje karme,jer ćete nakon leta želeti podršku i toplinu partnera a dobićete je u meri koju zaslužite.