Ljubavni Horoskop za 2016. - Vodolija

VODOLIJA

Kada je VODOLIJA zaljubljena ima utisak da može da promeni svet. I da vaš/a partner/ka najbolja osoba na celom svetu. Najlepša, najplemenitija, najmudrija, a pre svega rođena za vas. Ne, naravno da niste isti, niste ni slični, ali to je pravi dokaz Ijubavi. Uprkos razlici ili — baš zbog toga, volite je više od svega. To je vaš ideal uvek. 

Uran je mnogima već napravio dosta štete prethodnih nekoliko godina. Uneo je nemire, rastavljao, ukazivao na razlike, izazivao autonomnost, potcenjivao značaj mira. Kao što znamo, Uran je taj koji unosi promenu radi poboljšanja. Razdvoji da bi sastavio, uznemiri da bi umirio. Naglasi razlike da bi podstakao sličnosti. Oslobodi da bi Ijubav postala još jača. Takavje Uran. Krize ostaju iza vas. Kucnuoje čas pomirenja, ujedinjenja, čas u komeje ljubav cilj i temelj zajednice.

Promene su nužne, ponavljaju zvezde, baš one koje će vas usrećiti, možda kada se najmanje nadate. Ako ste slobodnog statusa, računajte na pomoć, podršku, a možda čak i transformaciju odnosa sa prijateljem. Ne tražite od drugih vreme u kom ćete osmisliti svoju odbranu od osećanja. Ne zahtevajte od sebe spremnost da odustanete pre početka. Ceo život je jedan veliki eksperiment, ali je ljubav sigurno locirana u zoni najvećeg smisla. Vi to najbolje znate. I zato jednostavno krenite napred. Bez osvrtanja, bez čuđenja, bez previše analize. Pravac je jasan, govoriće yam srce. Prilike su jedinstvene, šaputaće drugi. Samo da pronađem vremena i za to, maštaćete ponekad iza skrivalice od posla, skrivalice jer ne uspevate da pobegnete od osećanja. Šanse se nižu na ogrlici radosti u 2016. godini. Jesen će vam to dokazati, čak i ako pripadate najtvrdokornijim realistima. Prevarite sumnje. Ljubavje na vašoj strani.

Po horoskopu za vaš znak, vaši ljubavni vetrovi nisu mirni ove godine. Usamljene će to obradovati, a zauzeti treba da se prilagode principu po kome stvari dolaze sa naglošću neočekivane radosti i poleta, a onda se smenjuju sa osećajem neizvesnosti. Setite se da harmonija nastaje iz haosa, te uspešno preživite veliki prasak !