Poslovni Horoskop za 2016. - Škorpija

ŠKORPIJA

   

 

.Po horoskopu za vaš znak, ono što vam se dogadja prethodne tri godine izoštrilo je vašu poslovnu logiku. Ove godine odlučujete: Možete sa jakom voljom i strpljenjem napraviti snažno uporište baš za onu poslovnu zamisao koja se do sada činila beznadežnom.

Možete i odustati, umorni od svega, ali je to samo druga varijanta u vašem razmišljanju a verovatno se neće dogoditi. Jesen će doneti statusni napredak i veće poslovno opterećenje koje treba da prihvatite.

Jesen donosi mogućnostvećeg priliva novca. Moždaje reč i o jednokratnoj isplati ili o zvaničnom povećanju plate. Moći ćete da reformišete dosadašnje finansijsko stanje i da novac upotrebite za sve što ste odavno planirali. Zvezde žele da vas poduče štednji i zato će vam poslati novac kako bi proverile da li ste na visini zadatka.

Strah od uspeha dolazi u paketu sa poslovnom i statusnom ekspanzijom. Putovaćete. Bićete rastrzani između želje da sve snove ostvarite ove godine i preorijentišete se u poslu - i traženja razloga da ipak čekate neko bolje vreme. Vaše urodene osobine su vam sada preko potrebne, angažujte dinamičnost a tek stečene kočnice upotrebite za mudru procenu okolnosti.