Horoskopski Savet za 2016. - Lav

Lav

   

 

Početak godine donosi otpor prema postojećim aktivnostima ili nekim odnosima koji se tiču sveukupnog napredovanja.Raspoloženje se menja češće nego što to vama i okolini prija, ali nemate nameru da se menjate. Takvi ste — kakvi ste, s torn omiljenom krilaticom mnogo puta ste osvojili ciljeve. Možda ćete i sada uspeti, ali ćete možda uspeti bolje, lakše, brže ukoliko se prilagodite novonastalim okolnostima. 

Uranje odavno u vašem sazvežđu i čini se da je uspeo da probudi sve uspavane potencijale, izoštri veštine koje odavno imate i koristite i otvori vrata za sticanje nekih novih uvida i prilika. 0 prilikama je zapravo i reč i o vašoj spremnosti da ih prepoznate u optimalnom trenutku.

Brzi koraci unose dinamiku u vaš život i to vam odgovara, ali pazite da ne izgubite ritam sa šansama sa kojima se susrećete. Svaka je u početku privlačna, ali retko koja za vas može imati značaj izazova za kojim žudite.

Zvezde kažu da vaše želje treba da porastu i sudare se sa mogućnostima. Skromnostje ono što ćete ostaviti iza sebe.

0 vašoj snazi se već sve zna, a o slabosti ne želite da diskutujete, šapuću zvezde. Ipak, mimo vaših želja, korisnoje čuti savet, makar ga i ne poslušali. Snaga treba da traje, a slabost da nestaje. Pravi recept dobićete od osobe koja vam svako malo deli neke savete i koju često ne slušate s pažnjom. Trenutak pada imuniteta, a to je uvek moguće u fazama radikalne promene klime, odnosno temperature, je pravi čas da oslušnete svoj organizam, ali i svog prijatelja. Oko sebe imate kvalitetne Ijude. Neki od njih vas bodre, drugi brinu o vama, a svi zajedno vas vole. Imajte to u vidu kada poželite da nekoga od njih optužite da vas ne prihvata na željeni način.

Po horoskopu za vaš znak, tokom leta će Jupiter napustiti vaše polje Ijubavi, zabave, radosti i preseliti se u polje poslova, čemu ćete se obradovati još više. Vreme za odmaranjeje tada već prošlo. Novi izazovi stižu i od vas zahtevaju da povisite sveukupne kriterijume na profesionalnom planu. Zvezde kažu da će se isplatiti.

Da imate pravo i obavezu da pokrećete druge, da inicirate promene, da plasirate ono što smatrate vrednim. Nemojte zaboraviti ni da će zabava ubrzo ustupiti mesto važnim i zahtevnim obavezama pokušajte da iskoristite svaki slobodan trenutak za opuštanje, razonodu, porodicu, potomstvo.

Dani koji slede nakon leta nose ukus uspeha i prizvuk unutrašnjeg imperativa kome nećete ni moći ni želeti da se oduprete.

Moći ćete da stvarate, kreirate budućnost i koristite sve svoje resurse u sadašnjosti. Ima li šta lepše?