Horoskopski Savet za 2016. - Rak

Rak

   

 

Po horoskopu za vaš znak, prilika za promenu će biti više nego što priželjkujete, ali svaka od njih će, bar tokom prve polovine godine, biti uslovljena saradnjom. Samostalnostje za mnoge od vas želja, ali ne i opcija, stoga je mudro usredsrediti se na realne prilike. Jošje mudrije izvojevati profit iz svih aktivnosti kojima ćete se u narednom periodu baviti.  

 

Sredina marta donosi dilemu da li ste sebe uložili dovoljno u svoje ciljeve. Jeste. Nemojte sumnjati. Radost ne dolazi po pozivu, ali stiže na vreme. Dobroje znati da mogućnosti mogu prevazići želje, da ispunjena želja nije uvek garancija za sreću, da i vi, baš kao i svako drugi, imate pravo na promenu, na predomišljanje, na odustajanje.

Imate i pravo i obavezu da prema sebi budete dobri, okrenuti ka interesima koji vas okupiraju, usmereni ka ciljevima koje, možda samo vi, doživljavate smislenim.

Ako te uslove ispunite, pamtićete 2016. godinu samo po dobru. Ako ne budete ispunili uslove, pamtićete ovu godinu po velikom napretku ka putu samospoznaje i samopouzdanja na nekoliko životnih frontova.

Da ste u 2015 godini među najmoćnijima, zvezde odavno znaju. Možda niste sigurni kakvo ime treba da date svojoj snazi, ali ime nije ni važno, važno je daje vaša, da služi vašim ciljevima i omogućava da učinite upravo ono što je za vas od najvećeg značaja. Ponekad će se snaga manifestovati kroz superiornost u odnosu na druge, a ponekad kroz nemoć da se sa nekim okolnostima borite, ali i tad će biti vaša snaga a ne slabost. Ambicije mogu ozbiljno prekoračiti mogućnosti, ali je podjednako moguće da potcenite svoje sposobnosti, posebno kada tokom ranejeseni budete otkrili univerzum ne čeka vas da sprovede svoje planove. Ako vi želite da uberete cvet uspeha, učinite to prejeseni. U suprotnom će se neko naći u prilici da sprovede vaše ideje u delo. I tada možete sprečiti aktivnosti, a možete i preokrenuti okolnosti u svoju korist. Odlučićete kad kucne čas. Šta vama zapravo odgovara nije lako otkriti u ovom času. Promene koje siede tokom proleća i leta nekima od vas preusmeriće sve životne tokove. Na radost!

Između vas i velikih ciljeva može se, s vremena na vreme, prikradati sumnja. Između vas i radosti može se smestiti brigovanje. Između vas i spokoja, može se ušunjati nemir. Ali između vas i svega onoga što hoćete — žive vera i svi vaši potencijali. Živi ljubav. Nijedna sumnja ne može pobediti vaša verovanja.

Kada, u pojedinim, a ove godine ipak retkim, trenucima pomislite da se vaša sretna zvezda uspavala, znajte daje uvek budna i da vas samo priprema na velike korake.