Horoskopski Savet za 2016. - Škorpija

Škorpija

   

 

Kada vas neko upita šta biste od života poželeli na samom početku 2016. godine, odgovor mnogih bi sigurno glasio - da se neka sretna vremena vrate. Neki drugi će poželeti da postojeći trenutak zaustave i održe ga za budućnost. Želje se mogu ispuniti svima, kažu zvezde, pod uslovom da počnete ili — nastavite da činite ono što je dovodilo do željenih ishoda. Mogućnosti se ponavljaju, ne uvek očekivanim rasporedom, ali ipak dovoljno redovno da uspete da se domognete svoje ulaznice za ambijent ostvarenih želja.

Korak napred nije uvek korak ka ostvarenju trenutne želje, što je dobro znati, ali je korak napred - korak ka ostvarenju sebe i sopstvenih potencijala. Koliko su želje stabilan i obećavajući putokaz ka samorealizaciji, nije izvesno. Koliko ste u svakom trenutku spremni da zapostavite ambicije zarad neke želje prolaznog tipaje pitanje kojim treba povremeno da se pozabavite.

Mogućnosti će u mnogim situacijama vrlo konkretno nadrasti vaše želje i važno je da ih iskoristite. Skromnost ne treba da bude izbor. Borbenost treba da se odvija u dimenziji prisutnosti i dostupnosti.

Okruženju se treba prilagoditi, ukoliko niste u prilici da okruženje prilagodite sebi. Korak do one platforme koju ćete nazvati stabilnom nije više velik, ali zahteva ozbiljnost, posvećenost i zrelost samog cilja. Zahtevi su u vama, prilike su izvan vas, a okolnosti koje predstavljaju sponu nalaze se u zoni prepoznavanja trenutka u kom ćete se povezati sa šansama.

Po horoskopu za vaš znak, osećaj superiornosti koji je primetan već neko vreme, nastaviće se do kraja leta. Jupiter u prirodnom polju spoznaja, koje samo vi doživljavate kao zakonitost življenja, za taj trenutak iii zauvek, traži da pratite ritam moći.

Prilika nema mnogo, ali je svaka krojena prema vašim potencijalima, koje je važno prepoznati i aktivirati u pravom trenutku. Znak Device poželeće dobrodošlicu vašem vladaru obasipajući ga sumnjama koje za cilj imaju dalje,još snažnije napredovanje. Zvezde veruju u vas.

Odnos izmedu onoga što činite i onoga što stiže kao rezultat može se s lakoćom predvideti. Ako niste zadovoljni rezultatom, menjajte nešto u postavkama i investiranju sebe i svog delovanja. Ako ste prezadovoljni rezultatima, imajte u vidu da narednog puta možda treba uložiti dodatnu energiju.

Ulazak Jupitera u znak Device učinite da poraste samokritičnost, a da se istovremeno ambicije usklade sa kompetencijama.

Dani koji slede otvoriće vam nekoliko vrata. Na vama je da odaberete ona na kojima lako možete da zamislite svoje ime.

Zvezde savetuju da ne preskačete prepreke, već da ih odmerite, ispitate i date sebi vremena da ih savladate. Ako treba i da tražite vreme od osoba sa kojima ill za koje radite. Održavajte ritam sa saradnicima,jer iskorak može da donese dupliranje obaveza.

Tajni plan koji neki od vas imaju, a tiče se kreativnog posla, osamostaljenja ill samo posvećenja hobiju, treba da ostane tajna do kasnog proleća, ukoliko pre toga ne budete imali konkretnih opcija za „plasman" ujavnost.

Mnogi će na tu privilegiju ipak sačekati leto. Neki od vas čekaju pravu poslovnu priliku da pronađu svoju drugu polovinu. Ukrstiti posao i emocije neće biti lako, ali će biti moguće. Avgust yam otvara mnoge mogućnosti. Ne očekujte da se neke okolnosti reše same od sebe. Ponekad će biti dovoljno da pokrenete proces, ali će nekad biti veoma važno da uključite i osobe koje su pravi stručnjaci.

Možda će biti potrebno da odete na dalek put. Možda će biti dobro da se na torn putu i zadržite. Zvezde od vas imaju velika očekivanja, posebno kada krajem leta Jupiter uplovi u vaše prirodno polje planova. Nove spoznaje će promeniti kurs po kom ste plovili već dugo. Nepoznate koordinate donose više nego prijatan izazov. Kad volja potkrepi želju, a logika otkrije smisao - uspevate da pogodite metu u svim životnim pravcima.

Po horoskopu za vaš znak, U 2016. će vam biti važno da vodite precizno „emotivno računovodstvo" i odmeravate snagu svojih ideja sa slabošću opet — svojih želja.

Na pragu ostvarenja mogu spavati snažna iskušenja, posebno kada se radi o velikim finansijskim ciljevima. Nekad su ciljevi omeđeni zadacima koje imate potrebu da zaobiđete. Sad i ovdejeste princip koji treba živeti, ali samo ukoliko je primeren dogovorima i planovima oko ste se borili.

Da imate veoma moćan „rezervoar" u koji možete staviti sve svoje potencijale, kako bi sačekali pravi trenutak da budu iskorišćeni,

Skriven od radoznalih pogleda, a dostupan svima koje vi odaberete da budu u neposrednoj blizini vaše Ijubavi i sveukupnih ambicija, ćup sa blagom koji se zove — poverenje, postaće vaš največi kapital kojim ćete raspolagati u 2016. godini.

Očekivanja će tokomjeseni nadrasti prilike, ali kada se o vama radi, to je najpouzdaniji način da ostvarite svoje namere, brže nego što drugi i pomisle da biste to mogli.