Horoskopski Savet za 2016. - Vodolija

Vodolija

   

 

S obavezama uspešno izlazite na kraj, uspešnije od stručnijih kolega i spretnije od osvedočenih stručnjaka. U sebi ove godine nosite poseban spoj osobina, znanja i veština, ali i motivacije da za sobom ostavljate pečat autentičnog kvaliteta. Bićete primećeni, to yam jejasno. Dobićete željeno priznanje ili nagradu. Uspećete u svojim naumima. Plan koji ste napravili je više nego perfektan. Jupiter je do kraja leta u vašem prirodnom polju planova, koje vam obično budi i najskrivenije ambicije.  

Nije lako ostati u zoni realnosti kada sajedne strane dolazi pritisak koji od vas zahteva stalnu koncentraciju i vremenski ultimatum (Uran u sedmom znaku), sa druge podsticaj i velika očekivanja (Jupiter u jedanaestom znaku), sa treće poverenje uz prepuštanje (Neptun u prirodnom polju rada). Sve ide kao podmazano, komentarisaće posmatrači. Nema zastoja, trljaće ruke šefovi. Jošjedan uspešno završen dan, ponavljaćete vi često, ponekad previše umorni da biste se radovali. I upravo ovde zagonetka treba da se reši i to pre nego što Jupiter uđe u vaše prirodno dvanaesto polje, a vi postanete zadovoljni jer se stvari rešavaju same od sebe. Ta rešenja, kao što i sami znate, nisu dovoljna niti su primerena potrebama.

Vaše želje imaju prednost, govore zvezde. Svoje mogućnosti ne treba da testirate već samo da ih procenjujete i prilagođavate potrebama.

Odavno planirate da napravite određene promene u životu. Neke se čine hrabrim, neke sasvim bezazlenim, ali za vas su važne. Po horoskopu za vaš znak, proleće nameće osećaj da ste nedovoljno jaki da se nosite sa dešavanjima, da uz dodeljena angažovanja kreirate svoje vreme i dešavanja. Snaga često ne znači izdržati nešto što vam ne odgovara, naprotiv.

Slabost koja se pojavi onda kada ne možemo (ne želimo) da izlazimo u susret potrebama i željama nekog drugog, predstavija Iičnu snagu i spremnost da živimo svoj život - najveću snagu, a često i hrabrost.

Ponekad umete da budete neskromni, kažu vam ponekad. Često ste se odricali mogućih prijatnosti samo zato štojeste ilije trebalo biti skroman, mislićete vi. lzbalansirati sopstvena i očekivanja drugih nije lak zadatak, i možda i ne treba da bude vaš cilj.

Ne zaboravite da ste, ne tako davno, postavili svoje ciljeve, sasvim nove i potpuno posebne i obećali sebi da od njih nećete odustati ni po koju cenu. 2015.godina je pravo vreme da se tog obećanja prisetite.

Zajednica je snaga, a samoća slabost, ponavijaju zvezde, tražeći baš od vas da ispratite ritam univerzuma i uvažite značaj dodeljenih uloga. Ispružena ruka nađe saputnika, stara je izreka i nova prilika za mnoge od vas.

Ako se po mesecu rođenja godina poznaje, pred vama su prilike koje ne treba propuštati, ali i opcije koje nisu više u sferi želja, posebno tokom druge polovine godine. Ne zaboravite da ostanete verni sebi i onda kada vas okruženje podseti na neka stara pravila. Saturn će biti u vašem prirodnom polju planova, ali to ne znači da treba da se vraćate idejama koje ste davno ostavili za sobom.

Život od vas zahteva promene onda kad vam je najudobnije. Možda upravo tu leži čarolija vaše sposobnosti da prihvatite svaki veliki izazov.