Godisnji horoskop

Godišnji horoskop za znak BIK

Ljubav

Kada je BIK zaljubljen može da zaboravi na sve! Tako se o vama priča tako vi i volite da se osećate. Ljubav razumete, živite, stvarate, tražite, otkrivate... Možda baš vi znate sve o Ijubavi, pomisliće neko. Bez obzira da lije to tačno, sigurno je da će ljubav u vama rasti i dalje.

Lako vas je zavoleti i teško vas je napustiti, slušali ste sigurno često u svom životu. Period koji sledi to i potvrđuje. Ako ste među slobodnim Bikovima — birajte!

Birajte dok ne pronađete osobu koja vam zaista odgovara, koja vam prija, koja vas inspiriše sa kojom želite da provodite slobodne trenutke. Dobre prilike će se ređati tokom godine više puta, a zvezde se uzdaju upravo u vašu izbirljivost sa jedne, i sretne okolnosti, sa druge strane. Ako ste u stabilnoj vezi ili braku, osetićete potrebu da odnos podignete na što viši nivo. Pripadnost nije ono čemu ćete težiti po svaku cenu, all osećaj da yam je udobno u zajednici postaje neophodan. Saturn je veći deo godine stacioniran u znaku partnerstva, zbog čega partner može odustati od inicijative. Nemojte mu dozvoliti, nijedna planeta u znaku Strelca nema tendenciju odustajanja... Jupiter će krajem leta iz znaka Lava preći u znak Device, a Vaš partner će sa reči preći na dela. Pre toga dogovorite prioritete, podelite inicijativu, napravite plan za bližu budućnost. Pred vama su veliki ciljevi i važno je da ste sa osobom na koju se u svakom trenutku možete osloniti. Zauzvrat — vi se nećete promeniti! Ima li lepšeg obećanja?!

Po horoskopu za vaš znak, vaše komunikativne veštine imaju snagu da oblikuju Ijubavni odnos. Ovo je vaša godina u smislu unapređenja emotivnih odnosa. Reči su čudo a prave reći izrečene u pravom času mogu da menjaju ličnosti, okolnosti i samim tim — ljubavnu budućnost. Postanite svesni svojih moći i unapredite stanje ljubavnog odnosa.

Posao

Po horoskopu za vaš znak, postoji jedno vaše urodeno umeće koje vam je do sada mnogo dobrog donelo, pa ste se navikli i skoro ga zane- marili. Vreme je da ponovo izvučete na svetlost svoj najjači adut i da sa njim punim zamahom krenete u poslovni napredak. Pozovite prave osobe, kontaktirajte one koji imaju informacije i ugovorite ključne uslove za vaš posao.

Angažujte do maksimuma svoju moć prego- varanja, dogovaranja i saznavanja podataka od značaja.

Novac možete zaraditi angažujući svoje komunikacione sposobnosti jer imate dovoljno dobre društvene veze. Nezaraden novac će stići do vas tek kad prestanete da se oslanjate na tu mogućnost i kada platite sve poreze i obaveze. Krajem godine putem prometa nekretninama možete ostvariti dobit.

ldeja da ste iznevereni od strane poslovnih saradnika je loša strana medalje, a dobra strana je važnija — pokrećete sve lične resurse i postajete maksimalno motivisani da opstanete i uspete sami. Oslonac vam nije ni potreban. Tržište je kritizerski opredeljeno, zato ponudite vrhunski kvalitet !

Savet

U . godinu ulazite prebirajući po svojim željama i praveći dogovor, najpre sa sobom, šta je lako, a šta manje lako ostvariti. Mogućnosti vas ne bune,jasno vamje daje samo potrebno prepoznati pravi trenutak,jer— neostvarive želje ne postoje! Kad napravite preliminarno raspored, napravitejošjednom cenzuru svega što yam se čini privlačnim,jer privlačnostje uvek obrnuto srazmerna dostupnosti. Naime, ostvarenje ponekih želja dočekaće vas kao novogodišnji paketić, a da ih niste naglas ni poželeli. Možda biste hteli dodatak? Možda biste nešto i promenili?

Možda imate ideju kako nekom drugom da ostvarite želje. Možda imate i predlog kako da učestvujete, inspirišete, omogućite osobama iz bliskog okruženja da naprave radikalnije poteze u svojim životima. Neki od vas imaće sjajan predlog za partnera, potomstvo, roditelje takođe. Porodični biznis je za vas uvek bio najbolji i najbrži način da se stigne do uspeha. Možda ćete čak poželeti i da promenite način rada, dodate nove aktivnosti, proširite dosadašnje, osavremenite radni i lični prostor. Sve to možete postići uz dobru organizaciju i neznatnu podršku. A više od svega se čini važnom mogućnost da stvorite uslove za radikalan preokret života u budućnosti.

Plan je u vašoj glavi skoro gotov. Dodajte detalje poverujte u njega. Izložite ga začinima mašte i praktičnosti i podesite odbrojavanje. Vi znate daje baš tako moguće!

Po horoskopu za vaš znak, Neptun boravi u vašem prirodnom zenitu i povremeno preti da umanji vrednost pragmatičnog pristupa radu i življenju. Borite se između kreacije i prakticizma, između snova i realizma, izmedu potrebe da stvarate i potrebe da doprinosite.

U jednom trenutku razumećete da je uzrok slabosti — borba sa sobom, a osnov snage — prihvatanje sebe i svih ličnih potencijala i stremljenja.

Od tog dana, pa do samog kraja 2016. godine moći ćete u svakom trenutku da odaberete da lije u određenoj situaciji mudro biti snažan možda ne. Biraćete i delovati. Biraćete i ostati pasivni ponekad. Jupiter će preći u Nadir i izazivati Neptuna. Saturn će boraviti u znaku partnerstva i unositi ozbiljnost i odgovornost u sve odnose. Slabosti ćete nadići a upravo to će postati novi izvor vaše snage.

Da potražite objašnjenje za sve što ne razumete ill vam se ne čini smislenim, a važno je za vas. Zrelost ume da se oboji i ponekim rigidnim stavom koji opet može poremetiti dalje tokove.

Ponekad se nalazite izmedu „četiri vatre": vizije i vere, realna ograničenja, svrhe i smisla i — sebe! Lakše de biti opredeliti prednost kada imate u vidu daje prednost samo prvo mesto, a da ostala tri elementa ne mogu biti isključena.

Preuzmite našu Mobilnu Aplikaciju

  • Download