Godisnji horoskop

Godišnji horoskop za znak BLIZANCI

Ljubav

Kada je BLIZANAC zaljubljen reč harmonija dobije pravo značenje, a partnerstvo biva uzdignuto na najviši nivo! Ako počnemo da kružimo po Zodijaku, lako ćemo ustanoviti da partner kog odabere osoba u znaku Blizanca — postaje atraktivniji nego ikada. A vaš partner, on se uvek u svojoj koži oseća odlično, možda oduvek, ali svakako od trenutka kad je postao vaš.

Ako ste zadovoljni vezom u kojoj se nalazite, usmerićete svoje emocije ka produbljivanju veze i zajedničkom uživanju u svakom slobodnom trenutku. Neki od vas će odlučiti i da spoje ljubav i posao i organizuju dan tako da ih ništa ne deli od partnera. Ako ste nezadovoljni vezom, sve su šanse da ćete već tokom zime doneti odluku da se otisnete u neki drugi život. Trpljenje više nije vaš plan. Nikada više. Saturn napušta polje partnerstva i sasvim dovoljno odgovornosti za zajednicu ste već podneli. Vaše ljubavno nebo priprema za vas nešto što će vam promeniti pogled na ljubav i život. Čvrsto ćete poverovati u to onog trena kad se sretnete sa osobom koju ste znali tek iz viđenja ili ste za nju znali.

Trenutak samoće je kratak, ali efektan. Doprinosi istančavanju osećaja za ideal, za odabir onog ili one koja ima kapacitet da vas usreći i to na duže staze.

Želite stabilnost u avanturi i neizvesnost u željama. Potreban vam je izazov u odnosu koji ima sigurne temelje i radost otkrivanja zajedničkih ciljeva. Da li to možete sa osobom koja se već dugo bori za vas? Nemojte je odbaciti pre analize ovog pitanja.

Po horoskopu za vaš znak, u prvom delu godine bavite se preispitivanjem sopstvenih emotivnih potreba, procenama, željama... Skloni ste traženju. sigurnog ljubavnog utočišta, a podsvesno prizivate avanturu. Tokom leta vaše srce donosi sve odgovore i jasno vas opredeljuje — do koga vam je istinski stalo i kakav odnos želite.

Druga polovina godine biće ispunjena intenzivnim ljubiavnim dešavanjima, jakim osećanjima i smenom srećnih i težih okolnosti a vi ćete dosledno zastupati svoj izbor.

Posao

Po horoskopu za vaš znak, godina počinje vašim uspešnim pozicioniranjem u poslovnom i društvenom okruženju. Bilo da ste taj položaj već zaslužili ili se tek borite za njega, zastupajte svoja prava i kvalitete, niko to neće činiti umesto vas. Podršku ćete imati i mada nije uvek javna, sasvim je dovoljna da vam u pravom času omogući uspon.

Novca će za kuću i porodicu biti sasvim dovoljno. Veće prihode možete ostvariti dodatnim samostalnim poslovnim potezima ili transakcijama sa nekretninama. Ipak, dugove i poreze platite na vreme jer vas odugovlačenje može dovesti u problem. Pozajmljivanje novca ne donosi sreću.

Orijentaciju u poslu treba da menjate i da postavite nove ciljeve, jer je stara strategija doživela zamor. Uhvatite korak sa vremenom i prilagodite se situaciji u državi. Neke opšte slabosti vama donose ličnu prednost.

Savet

Između dve prilike, onda kada morate da birate, odaberite onu koja vam se učini važnijom za dalju budućnost. Život će ponuditi više izazova nego što će (slobodno) vreme podržati. Nije lako odoleti okolnostima koje ste do jute žarko želeli, dok ne razumete da ste ih želeli „juče". Svaki dan je novi dan i to će vas sve više radovati.

Najveće promene dešavaju se upravo u sferi želja, a događaji koji slede u 2016. godini donose nekoliko važnih obrta. Ne morate više robovati sigurnosti. Niste u obavezi da se pridržavate strogog rasporeda koji ste sami sebi nametnuli. Mnogi od vas će čak i okolnosti kao što su posao, radne obaveze i odgovornost spram bližnjih i egzistencije moći da preurede tako da mnogo više uživaju u dnevnom rasporedu nego ranije.

Jupiter u Lavu vam pomaže da učvrstite temelje i pripremite se za neke druge i drugačije ciljeve. Oni koji vam ne uzimaju mir, a donose preporod. Pomislićete da vam preporod nije neophodan.

Možda ćete želeti da zadržite i održite baš sve u istom stanju u kom vas zatiče početak godine. Dan. Nedelju dana. Možda ijedan mesec. A onda ćete jedne noći zaspati razmišljajući o raznim željama koje se nisu ostvarile i nećete uspeti da odagnate neke nove koje se roje iznad vaši snova. Probudićete se spremni da ih ostvarite. Razumećete da je samo taj deo vaše odluke i rešenosti na delovanje — nedostajao. Samo to vas deli od cilja. Svaka želja će u vama ostaviti koren i doneti vam strpljenje da sačekate prave mogućnosti.

Kada pomislite na brojna ograničenja sa kojima ste se sretali u prethodnih par godina, dok je Saturn tranzitirao vašim poljem partnerstva i sveukupnih relacija, osetićete potrebu da neka vrata definitivno zatvorite. Važnoje da to sebi ne zamerite, čak i ako vam to budu zamerili neki. Nemojte prilaziti onim aspektima koji predstavljaju odgovornost drugih.

Po horoskopu za vaš znak, Neptun boravi u vašem poiju planova čineći ih čvrstim u viziji, ali manje otpornim spram pragmatičnih prepreka.

Bolje je potražiti pomoć ili savet ili — oboje, nego da odložite ciljeve koji imaju i vreme kao faktor koji je veoma važan. Neke promene u dnevnom ritmu učiniće da se osetite odmornim i punim poleta. Ne oklevajte da promenite ono što yam ne odgovara.

Da upozorite svoje bližnje o onim svojim namerama za koje znate da im neće odgovarati. Dopadalo im se ili ne, u redu je da budu obavešteni o dešavanjima koja slede.

Kao pravi pripadnik svog znaka, odlučivaćete se za planove koji ne traže velike promene ali predstavljaju velike korake.

Sami ili u društvu postizaćete željeni cilj. Ako budete dovoljno otvoreni, do cilja možete stići u društvu i brže nego što biste sami.

Preuzmite našu Mobilnu Aplikaciju

  • Download