Godisnji horoskop

Godišnji horoskop za znak DEVICA

Ljubav

Kada je DEVICA zaljubljena svako u njenom okruženju se oseća dostojnim poverenja i Ijubavi. Prirodni descendent u znaku Riba obavezuje na poverenje, polje Ijubavi na ozbiljnost i odgovornost u odnosima, a način planiranja budućnosti — garantuje toplinu i Ijubav.

U dubini srca vam je potpuno jasno da biste za osobu sa kojom ste učinili sve dostojno duboke Ijubavi i da bi ona to isto učinila i za vas. Pored sebe imate nekog posebnog, toliko posebnog da je spreman da korača po dugoj životnoj stazi uz vas.

Ovo je godina u kojoj važna dešavanja neće dozvoliti prolaznosti da utiče na vaš život, niti poteškoćama da nadjačaju radost i vitalnost.

Ako ste među slobodnim pripadnicima znaka, sam početak godine, kraj zime, sredina leta i kasnajesen su termini u kojima status lako može da se promeni. Neke dane ćete pamtiti po dobrom raspoloženju, zabavnom druženju, ostvarenim ciljevima, a nekih dana ćete se sećati iako nisu doneli ostvarenje ciljeva. To su dani Ijubavi, dani kada je važnije da sretnete osobu sa kojom se možete i voleti i razumeti, nego da uradite posao iz snova. Radovaćete se novim dešavanjima i onima koji tek slede. Postavićete visoke kriterijume i očekivati od onog ili one koja je pored vas da vas u stopu prati, a ponekad i preuzme inicijativu. Očekivaćete da proverava da li vaš brod Ijubavi plovi pa željenom kursu i izbegava opasne deonice. Bićete sigurni da onaj kog volite to ume da učini sasvim perfektno. Ume sigurno, ali — da li i treba da čini sam nešto što se tiče vas oboje, zapitaće zvezde. Put će biti osvetljen ako kormilo držite zajedno, a u suprotnom su bure i oluje neminovne.

Po horoskopu za vaš znak, vi duboko u sebi, možda niste definisali svoje emotivne želje. Ili jeste, ali vam okolnosti stvaraju prepreke da ih ležerno ostvarit Spadate u onu dvanaestinu čovečanstva koja opstaje u svim uslovima, a sa torn dodatnom snagom ne bi smelo da vam se desi da ispustite stizanje do ljubavno emotivnog cilja radi drugih segmenata života.

Posao

Po horoskopu za vaš znak, vi i dalje ispitujete poslovni teren. Iako ste dosledni namerama koje ste jednom usvojili, u praksi menjate strategiju. Novo ove godine je to da su neki strahovi vezani za posao iza vas, jer se sa njima suočavate i shvatate da ste spremni uvek da nadete sledeće rešenje.

Po horoskopu za vaš znak, vi i dalje ispitujete poslovni teren. Iako ste dosledni namerama koje ste jednom usvojili, u praksi menjate strategiju. Novo ove godine je to da su neki strahovi vezani za posao iza vas, jer se sa njima suočavate i shvatate da ste spremni uvek da nadete sledeće rešenje.Novac stiže iz saradnje sa jednim članom porodice ill od prodaje imovine, zemlje ill kuće. Isto tako, ulaganje u nekretninu ispostaviće se kao odličan potez i uvećaće vaš imetak. Velike finansijske tokove ne treba mnogo da kontrolišete svojim uverenjima, osluškujte dogadaje i okolnosti, i prepoznaćete kada i sam kosmos podržava dešavanja.

Budite prilagodljivi. Ne kontrolišite stvari tako što ćete po svaku cenu istrajavati u poslovima čiji vetar vam duva u lice. I ne dozvolite da vas oteraju sa terena kada se vaš mozaik idealno uklopi. Čuvajte autohtonost kao pravi graničar. Tude procene nisu bitne, samo činjenice uzimajte u obzir.

Savet

Korak u nepoznato može predstavljati zonu rizika ukoliko se odlučite da korake ne potkujete potrebnim informacijama. Možda ćete poželeti da promenite mesto življenja, stan, grad, državu, pa i kontinent. Zvezde će vas podržati, a od vas tražiti da ulaznicu „platite" principima odgovornosti i pripremanja za situacije u kojima biste se mogli naći.

Ista matematika biće aktuelna i ako poželite da iz korena menjate profesionalnu delatnost, posebno ako se odlučite da prekidate poslovni ortakluk započinjete sami posao. Dobro je pored sebe imati osobu od poverenja. Mudroje podeliti odgovornost. Korisnoje aktivirati sve moguće izvore informisanja i preventive. Početak može biti naporan, ali će rezultati prevazići očekivanja. Ostanite na liniji svojih novostečenih ciljeva, posebno kada Jupiter uđe u znak Device i od vas zatraži da usavršite neka znanja, pa i da steknete nova.

Zvezde će blagosiljati svaku potrebu za učenjem i nadogradnjom. Ne razmišljajte o godinama, zrelosti, dalekoj budućnosti niti bliskoj prošlosti ako želite da menjate život. Na vama je da napravite željene korake, a ritam će odobriti kosmos.

Po horoskopu za vaš znak, vaš vladar Saturn napraviće ove godine još jednu ekskurziju u znak Škorpiona, a potom se vratiti u sazvežđe Strelca i vaše prirodno polje introspektivnih procesa. Da li ste spremni da proniknete u stvarne razloge zbog kojih nešto činite ili — ne činite, otkrivaćete tokom čitave godine. Otkrivaćete i slojeve svoje ličnosti za koje niste ni slutili da postoje.

Verovali iii ne—u sebi ćete nalaziti mnogo više optimizma, mnogo više razloga za radost i ponos nego ranije. Činjenica je da zasluge za sve što ste postali i stvorili pripadaju vama i onima koji vas iskreno vole.

Jupiter će uploviti krajem leta u vaše prirodno deveto polje, a vi ćete poželeti da ukrstite svoje nove spoznaje sa starim idejama i spoljnim okolnostima. To što vam ukrštanje neće ići glatkoje zapravo — dobra vest! Izgradili ste nešto što se zove —sopstveni put!

Da ste među snažnima najizdržljiviji, među skromnima najzahtevniji, među moćnima najstabilniji, među mudrima najsmeliji. Negujte sve svoje osobine, koje su dokazale korisnost kroz stečeno iskustvo. I, kada i ako bude potrebno, odrecite se onih manira, razmišljanja, uverenja, stavova koje su se u životu pokazali kao teret ili izazvale poteškoće.

Preuzmite našu Mobilnu Aplikaciju

  • Download