Godisnji horoskop

Godišnji horoskop za znak JARAC

Ljubav

Vaša sposobnost da i u najnapetijim situacijama sačuvate hladnu glavu, ne znači da nemate toplo srce. I to što volite da pored sebe imate nežnu, senzibilnu osobu ne znači da partner ima veći kapacitet za ljubav od vas. Zapravo bi bilo dobro da što pre i vi i osoba do koje vamje stalo, prestanete da „merite" intenzitet Ijubavi i međusobno se procenjujete, možda čak i da dajete povod da vas procenjuje okolina.

Saturn se smestio u vaš Nadir, izazivajući osećaj da biste se mnogo bolje snašli na drugom mestu ili se bolje osećali u zagrljaju druge osobe. Iskušenja su uvek bila deo procesa sazrevanja i odluku činila još snažnijom. Ostanite u zoni udobnosti, poručuju zvezde, bar dok ne dobijete dovoljno snažan podsticaj da promenite ono time u biti — niste nezadovoljni.

Imajte u vidu da je doživljaj osujećenja ili neispunjenosti sasvim različita stvar od „dovoljno dobrih" opcija. Sve do leta ćete misliti da zaslužujete da vam život ponudi nešto više. Kada vam jesen ponudi nove prilike, život će zatražiti od vas da prilike platite odgovornošću i to sasvim drugačijom od one na koju ste navikli. Nije fer, pomislićete, ali ćete u osnovi biti (ili postati) veoma sretni. Mogao bi život biti ležerniji, mislićete i krajem jeseni, ali vam osmeh ipak neće silaziti sa lica. Različitost stavova sa partnerom ne treba da doživljavate kao njegovu nameru. Različitostje inspirativna. Često korisna. Štiti od navike. Budi vas kad pomislite na sliku buduće starosti. Daje prostor za inicijativu i konstruktivan dijalog. Zar to nije sve ono što u odnosu sa partnerom želite?

Po horoskopu za vaš znak, vaša privlačnost je neodoljiva kada se u nekoga zagledate, ali isto tako važno da sa partnerom lmate dogovor o zajedničkom funkclonisanju. Pored analize koju pravite, dogovori treba da se poštuju. Prisutan je zanos, lepe prilike su tu, preostaje samo da se sa partnerom uskladite u praksi.

Posao

Po horoskopu za vaš znak, Vaše poslovno nebo se razvedrava. Uporedo sa okolnostima koje zahtevaju trud i rešavanje, težnja da napravite pozitivne promene raste. Napredak će biti srazmeran visini postavljenog cilia i snazi koraka kojima krenete ka njemu. U pravom času će vam i optimizam porasti.

Ne osvrćite se na spoljne okolnosti iako vaš razum procenjuje da su otežavajuće. Neko uvek izroni a ove godine to treba da budete vi.

Sredstva za privatne poslovne projekte možete nabaviti, a od jeseni možete imati vanredne honorarne naplate ili jednokratan priliv veće sume. Moguća je i isplata od prodaje nekretnine. Postoje dani kada se postavljaju temelji buduće dobre zarade, a važnost ove godine leži najviše u tome.

Pripremajte se za prosperitet i omogućite srećnim okolnostima da se objave u punom zamahu — obratite se za podršku osobama koje imaju moć, angažujte društvene veze, pozovite se na stare zasluge, potražite izvore finansiranja, budite hrabri i manje skromni kada udete u inicijativu.

Savet

Dešavalo vam se da, kad nešto istinski i duboko priželjkujete, budete razočarani. Ponekad vam se čini da je snažna želja osujetila realističan osećaj pobede, nekada da ste previše investirali a premalo dobili, a povremeno i da ste želeli i borili se za sasvim pogrešne stvari. Vremeje za promene. Najpre odbacite opciju da se vezujete za pogrešne ciljeve. Svaki vaš cilj, baš svaki u . godini — biće pravi i dostojan borbe. Imaćete veomajasnu sliku šta i kada treba činiti, a kada treba odustati ili makar usporiti. Pre nego što zvezde daju svoju reč budeći yam intuiciju, dobijaćete i korisne informacije od osoba koje ste nekada zadužili.

Došlo je vreme ulaganja u velike ciljeve. Nekad će ulaganja biti materijalnog tipa, a nekada vremenskog, energetskog, komunikacionog. Ulažite sebe bez zadrške. Na reakcije nećete dugo čekati, ali ćete čekati na povratno dobro, bar kada se o finansijama radi. Mudroje rešavati velika pitanja, kao što su nekretnine. Korisnoje tražiti sve raspoložive informacije i, možda odustati od transakcije čak i u poslednjem času ako otkrijete nepravilnosti ili pronađete za sebe nešto povoljnije. Nikome ništa ne (treba da) dugujete, osim kulturnog objašnjenja.

Ne obećavajte pre vremena. Ne nudite pre nego što proverite da li vam usiovi odgovaraju. Ne tražite pre nego što žarko poželite. Ne odustajte pre nego što ste sve pokušali.

Odbranite svoje snove uštedom dobre volje i bar neke količine novca koja yam obezbeđuje miran san. Neki od vas započeće nov i/ili samostalan posao. Pomoć yam nije neophodna, ali jeste dobrodošla, stogaje nemojte odbijati. Jupiter će još od sredine avgusta započeti svojjednogodišnji boravak u vašem znaku. Vremeje da zatvorite prozore sumnje i otvorite vrata velikom uspehu. Velikom i trajnom.

Po horoskopu za vaš znak, ove godine ćete razmišljati o svojim slabostima, tražeći način da ih prevaziđete ili ih transformišete u nešto što koristi postavljenim ciljevima. Davaćete im veći značaj nego svojim snagama. Svaki put kad posegnete za samokritikom, rešavaćete problem, zadatak, zagonetku i ni primetiti nećete da ste baš svaki put snagom izvojevali pobedu. Snagom koja je došla na poziv slabosti.

Kad vam ponestane ideja za kritiku, osvetlite one vrline i snage koje posedujete - kao mentalni kapital iii kao resurs na koji možete uvek da računate, kao alat kog je odlikovalo iskustvo. Tako ćete osigurati sve naredne pobede.

Da nagradite sebe posle svakog postignutog cilja, posle svake prevaziđene prepreke, nakon svakog mudrog odustajanja. Nagradite sebe i kada odaberete nemar i odmor,jer ste prepoznali svoje potrebe. Obećajte sebi da ćete slušati svoj unutrašnji glas i verovati impulsima koji su pod strogim uticajem samokontrole. Učinite sebi uslugu i proverite sve što vam budi sumnju ill nelagodu. Imate pravo na mir. Imate i obavezu da zaštitite sebe, svoje interese i interese bližnjih. Jupiter je uz vas.

Preuzmite našu Mobilnu Aplikaciju

  • Download