Godisnji horoskop

Godišnji horoskop za znak LAV

Ljubav

Kada je LAV zaljubljen ima osećaj da je rođen samo za ljubav. Mislićete često, nekad sa osećajem da ste blaženi među drugim zodijačkim znacima, a nekada sa željom da izazovete konkretne promene na ovom životnom planu.

Umete da volite, umete da gradite odnos, umete da ugodite onome do kog yam je stalo. Umete da preuzmete odgovornost. Umete da pretvorite tugu u sreću samo jednim osmehom. Jedino što i vi u svakom trenu želite da znate na čemu ste. Nema sa vama čitanja između redova,jer su redovi dovoljno jasni.

Problemi postoje da bi se rešavali, a ne da bi se nad njima tugovalo i da bi služili kao opravdanje za bilo šta. Vaš vladar Mars će tokom . godine da brzim hodom obide skoro čitav Zodijak, od znaka Vodolije do Vage, a vi ćete, sa dodatnim ubrzanjem praviti svoje opcije za srećan život udvoje. Mnogi su bili i ostaće sretni na polju Ijubavi u narednoj godini. Mnogi su prevazišli krizu i raduju se lepim danima, koje Jupiter u prirodnom petom polju i najavljuje. Neki od vas odlučiće da napuste zajednicu u kojoj su počeli da se osećaju sputanim. Provere na vas loše deluju. Neki drugi će poželeti da daju sebi dovoljno vremena da pronadu srodnu dušu. Traganje može potrajati, a srodna duša može proći pored vas, ako se budete držali uverenja da ćete osetiti konkretan ubod Amorove strelice. U areni Ijubavi, gde Amor ponekad nasumično usmerava svoje strele, nema pravih žrtava, ali ima mnogo nezadovoljnih. Jasnoje da ne želite da budete deo tima koji ne zna za radost.

Pravi je čas da preuzmete i luk i strelu i da odaberete osobu koju ćete pogoditi svom silinom svoje žarke Ijubavi. Na inicijativu imate autorsko pravo, bar kad se radi o Zodijaku, pa od vas je sve i počelo, zar ne...

Po horoskopu za vaš znak, vaš veliki bal je počeo i trajaće dok ujulu ne otkuca ponoć. Ima dovoljno vremena da osigurate svoju ljubavnu sreću, pod uslovom da retko dobar zvezdani potencijal ne potrošite na prolazne Ijubavne ciljeve i potragu bez istinskog sentimentalnog ispunjenja. Neko je rodjen baš za vas i čeka na vas.

Posao

Po horoskopu za vaš znak, nakon što se pravilno pozicionirate, urođena upornost će vam pomoći da ostanete na pravoj stazi tokom godine i pored nekih iskušenja. Vreme je da kormilo čvrsto držite u rukama i kada se nadete u poslovnoj avanturi, i kada se čini da nemate izlaz.

U prvoj polovini godine novac stiže kroz samostalne, brzopotezne i kratkoročne aktivnosti, bilo u zvaničnom zaposlenju ili u paralelnim poslovima. U drugom delu godine vaši prihodi zavise od brižljivo isplaniranih i realizovanih konkretnih radnih zadataka.

Kalendar i časovnik biće vam potrebni svakog dana. Važno je da dejstvujete brzo, da znate kada ističe rok da svoje aktivnosti završite i kada da pređete iz brzog u spori tempo dejstvovanja. To nije lak zadatak za vaš temperament, ali je dostižan za vaš talenat vodenja strategije i logiku operativnosti.

Savet

Početak godine donosi otpor prema postojećim aktivnostima ili nekim odnosima koji se tiču sveukupnog napredovanja.Raspoloženje se menja češće nego što to vama i okolini prija, ali nemate nameru da se menjate. Takvi ste — kakvi ste, s torn omiljenom krilaticom mnogo puta ste osvojili ciljeve. Možda ćete i sada uspeti, ali ćete možda uspeti bolje, lakše, brže ukoliko se prilagodite novonastalim okolnostima.

Uranje odavno u vašem sazvežđu i čini se da je uspeo da probudi sve uspavane potencijale, izoštri veštine koje odavno imate i koristite i otvori vrata za sticanje nekih novih uvida i prilika. 0 prilikama je zapravo i reč i o vašoj spremnosti da ih prepoznate u optimalnom trenutku.

Brzi koraci unose dinamiku u vaš život i to vam odgovara, ali pazite da ne izgubite ritam sa šansama sa kojima se susrećete. Svaka je u početku privlačna, ali retko koja za vas može imati značaj izazova za kojim žudite.

Zvezde kažu da vaše želje treba da porastu i sudare se sa mogućnostima. Skromnostje ono što ćete ostaviti iza sebe.

0 vašoj snazi se već sve zna, a o slabosti ne želite da diskutujete, šapuću zvezde. Ipak, mimo vaših želja, korisnoje čuti savet, makar ga i ne poslušali. Snaga treba da traje, a slabost da nestaje. Pravi recept dobićete od osobe koja vam svako malo deli neke savete i koju često ne slušate s pažnjom. Trenutak pada imuniteta, a to je uvek moguće u fazama radikalne promene klime, odnosno temperature, je pravi čas da oslušnete svoj organizam, ali i svog prijatelja. Oko sebe imate kvalitetne Ijude. Neki od njih vas bodre, drugi brinu o vama, a svi zajedno vas vole. Imajte to u vidu kada poželite da nekoga od njih optužite da vas ne prihvata na željeni način.

Po horoskopu za vaš znak, tokom leta će Jupiter napustiti vaše polje Ijubavi, zabave, radosti i preseliti se u polje poslova, čemu ćete se obradovati još više. Vreme za odmaranjeje tada već prošlo. Novi izazovi stižu i od vas zahtevaju da povisite sveukupne kriterijume na profesionalnom planu. Zvezde kažu da će se isplatiti.

Da imate pravo i obavezu da pokrećete druge, da inicirate promene, da plasirate ono što smatrate vrednim. Nemojte zaboraviti ni da će zabava ubrzo ustupiti mesto važnim i zahtevnim obavezama pokušajte da iskoristite svaki slobodan trenutak za opuštanje, razonodu, porodicu, potomstvo.

Dani koji slede nakon leta nose ukus uspeha i prizvuk unutrašnjeg imperativa kome nećete ni moći ni želeti da se oduprete.

Moći ćete da stvarate, kreirate budućnost i koristite sve svoje resurse u sadašnjosti. Ima li šta lepše?

Preuzmite našu Mobilnu Aplikaciju

  • Download