Godisnji horoskop

Godišnji horoskop za znak OVAN

Ljubav

Put ispred vas nikad nije bio jasniji. U svakom trenutku se čini da imate i rešenje i rešenost da ostvarite svoje snove. I snove partnera takodje. Naglas govorite da su svi zamenljivi, pa i vi, ali negde duboko u sebi, ipak verujete da svemir zna šta radi, posebno kada spaja Ijude i stvara Ijubav. Niste spremni da budete zamenjeni, niti da zamenite osobu koju volite. Sa vama je jednostavno, uvek ćete reći drugima. Svak zna na čemu je.

Istina, umete i da zadržavate palicu moći više nego što to drugoj strani odgovara. Neko mora... odgovorićete ako vas pitaju... Rođeni ste organizator sreće udvoje i sve možete da postignete. Osim što možete, vi to i želite, punog srca. U tome je vaša najveća čarolija.

Retki su pripadnici vašeg znaka koji su usamljenog statusa, a u 2016. posebno. Kraj zime pojačava žar Ijubavi, bilo da ste u stabilnoj vezi, bilo da započinjete novu. Osim što zračite snažnom privlačnošću, otvoreni ste za promene, često bat one koje partner odavno priželjkuje ili samo predlaže, ako ste odnedavno zajedno. Otvorili ste vrata svog srca, ali niste zatvorili sasvim vrata sumnje. To znate samo vi. I jedna, za vas nekada veoma važna osoba. Upravo ta osoba ima plan da uđe ponovo u vaš život i to na velika vrata, akojoj budete dopustili. Doneće yam sećanje sačuvano od tuge i veru u budućnost. I očekivati od vas da donesete odluku za oboje. Ako vam to sećanje izazove radost, zvezde će vam pokazati pravi put.

Po horoskopu za vaš znak, vaš novonastali kriticizam koji rasprostirete u sferu Ijubavi možda posledica proživljenog iskustva ili je samo životna faza „ pojačanog opreza. Pravi razlog leži u potrebi da podignete kriterijume i da osećanja usmerite ka odnosu koji nudi stvarni kvalitet. Možda niste spremni kao do sada da se radujete nečije osmehu, all će vaša probirljivost nastala iz dubine shvatanja Ijubavi tačno odabrati sa kim možete da ostvarite istinski.

Posao

Po horoskopu za vaš znak, vaša lična inicijativa, ideje i postavljanje plana mogu da pokrenu unosan posao. Niste sled- benik, već vođa i samo ono što sami osmislite i osetite potvrdu toga unutar svog bića doneće velike rezultate. Ne zaboravite — osim pokretačke energije potrebni su i izvršni koraci. Pređite što pre sa nauma u praksu!

Nema razloga da se nadate poklonima, nasledstvu i obeštećenju u godini kada možete ličnim resursima da zaradite više. Moglo bi doći do zavaravanja — i da dobijete kapital koji bi zapravo bio veći da ste ga sami zarađivali. To nije isplativo. Neka tuđi novac ostane bajka koja će se moždajednom ostvariti u vašu korist i neka vaši prihodi odjeseni premaše sva ta nadanja!

Vreme je da uradite ono što ste poslednjih godina prizivali. Vizije su vam savršene i sada treba da pređete na praktičnu realizaciju. Niko vas neće opominjati, sve zavisi od vas. Bar jedno jutro do kraja leta treba da osvane sa vašim sigurnim uverenjem da je došao dan da svim silama krenete u ostvarenje tog plana!

Savet

Po horoskopu za vaš znak, tokom prve polovine godine, želje i mogućnosti će postizati skoro savršen balans. Kada se tome doda zrno sreće i vaša spremnost da iskoračite u susret prilikama, kao i stay da se uspeh podrazumeva (bar kada ste vi u pitanju), čini se da treba samo da postavite vredan cilj.

Jedina dilema koja može neke od vas intrigirati je — da li je važniji (ili preči) status ili finansijska satisfakcija, jer se čini da nije moguće zadovoljiti obe potrebe istovremeno.

Neke od vas brinu finansije i to pre svega okolnosti koje se ne mogu naći pod vašom kontrolom. Podizanje kredita ima smisla, ako se radi o značajnom cilju, kao što je nekretnina, adaptacija postojećeg stambenog ili poslovnog prostora, pa čak i kupovina automobila. Proširenje poslovnih kapacitetaje okolnost koja zavisi od vaše spremnosti na bliskiju saradnju, a moguća je i ponuda ortakluka. Ukoliko ipak odlučite da delujete samostalno, znajte daje važnije odabrati dobre poslove nego saradnike po vašoj meri. Višejednokratnih a isplativih projekata potvrdiće yam to pravilo. Ulazak Jupitera u vaše prirodno polje finansija i znak Device doneće nove prilike na poslovnom planu i otvoriti neka stara dugovanja. Niste zaboravljeni, iako se to tako činilo.

Pokušajte da potencijalne sukobe izgladite razgovorom, kompromisom, obostranim kompenzacijama. Pobeda i/ili uspeh su veliki onoliko koliko su brzi, govore aspekti krajem leta. Zvezde poručuju daje došlo vreme da štedite sredstva za snove koji tek treba da se ostvare...

Brza smena osećaja moći i osećaja da treba da popustite nije yam uvek prijatna. Vaš moto — ne dozvoliti sebi slabost ne koristi yam uvek, posebno kada se radi o emocijama.

Imate pravo na slabost. I na uživanje u „slabosti"! I snagu i slabost inspirišu okolnosti, a ne samo volja.

Nadmoć koju osećate u većini životnih situacija, posebno tokom druge polovine godine, otvoriće pitanje da li ste se pretvorili u osobu koja ponekad beži od emocija ili? Snagaje u Ijubavi, šapuću zvezde. A ljubav? Ona je snaga koja se oblači u slabost...

Da iskoristite sve mogućnosti koje yam se u nastupajućoj godini pružaju. Jupiter će biti do sredine avgusta u vašem sazvežđu, a to je okolnost koja je na snazi svakih dvanaest godina. Imate ulaznicu za bolji život.

Imate kupon za željene promene. Imate razlog da napravite iskorak koji vas inspiriše. Zvezde štite vaše interese. Univerzum vas podržava sa razlogom, na vama je da ne izneverite — samo svoja očekivanja.

Preuzmite našu Mobilnu Aplikaciju

  • Download