Godisnji horoskop

Godišnji horoskop za znak RAK

Ljubav

Ako je RAK zaljubljen, to ipak ne znači da ne postoje granice. Ne znači ni da ćete dozvoliti onome kog volite da čini šta mu je volja. Na pritisak reagujete ponekad i previše oštro, ali to je samo zato što iskustveno prepoznajete koji postupak osigurava preporod, a koji ne vodi ka željenim ciljevima. . godina obećava razrešenje svih ljubavnih priča koje već neko vreme ne donose dovoljno radosti.

Dovoljnoje da odgovorite na uporne pozive osobe koja nema nameru da od vas tako lako odustane. U zavisnosti od dekade kojoj pripadate, ova okolnost će bivati aktuelna. Ako niste zadovoljni svojom vezom, partnerom, sobom u vezi — bilo bi dobro da to pokažete. Ćutanje ne može doneti rešenje, a nagomilano nezadovoljstvo može učiniti da problem izgleda veći nego štojeste. Kraj proleća donosi potrebu da započnete transformaciju svih emocionalnih odnosa. Znate da se ništa ne može promeniti preko noći, pa tako ni odnosi koje ste dugo gradili. lmajte strpljenja i Ijubavi, prevashodno prema sebi. Jesen će mnogima doneti dugo željeni mir. Jupiter je već u vašem polju partnerstva i čini se daje sve sasvim dobro, osim što u vama tinja osećaj da postoji nešto što ne znate. Zvezde kažu da ne umete dovoljno da se opustite. Sumnjaje protivnik radosti, to svakako najbolje znate vi, koji ste od vere sazdani. Vremeje da poverujete u svoju sretnu zvezdu. Pre nego što nastupi zima, dajte priliku sreći da vas obuzme, snažno i neuporedivo sa svim prethodnim iskustvima. Zvezde će sijati samo za vas i vašu ljubav.

Po horoskopu za vaš znak, vaši romantični snovi stvaraju odličan preduslov za ljubav, ali ove godine ne treba da propuštate prilike za emotivnu sre stvarnost nije identična svakoj vašoj zamisli. Možda je i bolja. Napustite lažna uverenja o ljubavnim odnosima i iskoristite naklonost zvezda. Traženje problema gde ih nema je uzaludan posao.

Posao

Po horoskopu za vaš znak, urođena snalažljivost i prilagođavanje raznolikim okolnostima i osobama će vam u poslu doneti novu kombinatoriku za zaradivanje više novca. Budite aktivni. Imate razloge za optimizam i ne tražite razloge za pesimizam, uvek ih je lako naći.

Sreća je na vašoj strani kada je o novcu reč. Prepoznajte pravu priliku da zaradite veće sume od mesečnih primanja ili da jednim prolećnim obrtom kapitala koji posedujete zaradite mnogo. Plata vam može postati malo veća, ali samo ličnim angažovanjem možete unaprediti imovinsko stanje. Kada sve obavite, treba pravilno da se postavite pri naplati i pri odlaganju novca na sigurno mesto.

Oni koji vam u poslu stvaraju nelagodu su budući gubitnici i teže im je nego vama. Ne obraćajte pažnju. Vaš mikrokosmos savršeno pravedno beleži vaše zasluge. ne morate unositi pregršt osećanja u posao koji je više stvar racija. Udružite se sa uspešnima ! ćekajte svojih pet minuta.

Savet

Po horoskopu za vaš znak, prilika za promenu će biti više nego što priželjkujete, ali svaka od njih će, bar tokom prve polovine godine, biti uslovljena saradnjom. Samostalnostje za mnoge od vas želja, ali ne i opcija, stoga je mudro usredsrediti se na realne prilike. Jošje mudrije izvojevati profit iz svih aktivnosti kojima ćete se u narednom periodu baviti.

Sredina marta donosi dilemu da li ste sebe uložili dovoljno u svoje ciljeve. Jeste. Nemojte sumnjati. Radost ne dolazi po pozivu, ali stiže na vreme. Dobroje znati da mogućnosti mogu prevazići želje, da ispunjena želja nije uvek garancija za sreću, da i vi, baš kao i svako drugi, imate pravo na promenu, na predomišljanje, na

odustajanje.

Imate i pravo i obavezu da prema sebi budete dobri, okrenuti ka interesima koji vas okupiraju, usmereni ka ciljevima koje, možda samo vi, doživljavate smislenim.

Ako te uslove ispunite, pamtićete 2016. godinu samo po dobru. Ako ne budete ispunili uslove, pamtićete ovu godinu po velikom napretku ka putu samospoznaje i samopouzdanja na nekoliko životnih frontova.

Da ste u 2015 godini među najmoćnijima, zvezde odavno znaju. Možda niste sigurni kakvo ime treba da date svojoj snazi, ali ime nije ni važno, važno je daje vaša, da služi vašim ciljevima i omogućava da učinite upravo ono što je za vas od najvećeg značaja. Ponekad će se snaga manifestovati kroz superiornost u odnosu na druge, a ponekad kroz nemoć da se sa nekim okolnostima borite, ali i tad će biti vaša snaga a ne slabost. Ambicije mogu ozbiljno prekoračiti mogućnosti, ali je podjednako moguće da potcenite svoje sposobnosti, posebno kada tokom ranejeseni budete otkrili univerzum ne čeka vas da sprovede svoje planove. Ako vi želite da uberete cvet uspeha, učinite to prejeseni. U suprotnom će se neko naći u prilici da sprovede vaše ideje u delo. I tada možete sprečiti aktivnosti, a možete i preokrenuti okolnosti u svoju korist. Odlučićete kad kucne čas. Šta vama zapravo odgovara nije lako otkriti u ovom času. Promene koje siede tokom proleća i leta nekima od vas preusmeriće sve životne tokove. Na radost!

Između vas i velikih ciljeva može se, s vremena na vreme, prikradati sumnja. Između vas i radosti može se smestiti brigovanje. Između vas i spokoja, može se ušunjati nemir. Ali između vas i svega onoga što hoćete — žive vera i svi vaši potencijali. Živi ljubav. Nijedna sumnja ne može pobediti vaša verovanja.

Kada, u pojedinim, a ove godine ipak retkim, trenucima pomislite da se vaša sretna zvezda uspavala, znajte daje uvek budna i da vas samo priprema na velike korake

Preuzmite našu Mobilnu Aplikaciju

  • Download