Godisnji horoskop

Godišnji horoskop za znak RIBE

Ljubav

Ako ljubav pripada čarolijama, onda ste vi najveći čarobnjak. Ako pripada uobičajenim stanjima, onda ćete vi uspeti da stvorite čaroliju. . godina će za vas možda biti sasvim obična, ali će za sve one koji se nadu u vašoj blizini - postati posebna!Ako ste medu slobodnim pripadnicima jednog od najsenzitivnijih znakova u Zodijaku, znajte da status možete promeniti preko noći.

Ako razumevanje nedostaje, ako nema iskrenosti, postaćete spremni da se povučete i to u trenutku koji vam ostavlja dovoljno vremena da se pripremite za vezu koja će uslediti. U tom slučaju zaboravite na tenziju početka, jer počeci donose i poseban nivo čarolije. A vi čarolije razumete... Ako ste među slobodnim Ribama, rano proleće unosi u vaš život iznenađenje. Možete pristajati i odustajati od priče koja vam nije u osnovi jasna, ali koja ipak unosi poseban ritam u vaš život.

Strepnju zamenite oprezom, sumnju otklonite otvorenim dijalogom, a nadu u budućnost ukrasite poverenjem.

Promene se nekada dogode neosetno. Ponekad ih pre nas primete drugi. Ponekad nam je promena puki izgovor. Nastupajuća godina pobiće sve vaše argumente protiv radosti udvoje. Nećete dobiti šansu da se sklonite iz epicentra. To što se sećate starih boll ne znači da bol i dalje osećate. Saturn je napustio vaše peto polje, a prošlostje za sobom zatvorila vrata. Zatvorite i vi za njom.

Po horoskopu za vaš znak, najbolji saveznik u Ijubavi je vaša blagost i osećajnost. Baš ove godine shvatate da je izražavanje te strane vaše ličnosti ono što vas čini autentičnim, oslobodenim i privlačnim. To je i put da vas partner prihvati u celosti, bilo da razvijate postojeći odnos ili stvarate novi.

Posao

Po horoskopu za vaš znak, vaš stav da treba da budete više plaćeni za vaš rad doneće veću zaradu. Možda sledi povišica ili ćete pokrenuti dodatni posao. Osećaj da zaslužujete više privlači novac. Preuzimanje rizika ne samo u finansijskom smislu, već i u statusnom i poslovnom, odnosno hrabrost da donesete bitne odluke i stanete iza njih — isplatiće vam se ove godine.

Pod uslovom da krenete već početkom godine u akciju. U septembru čuvajte novac i imovinu od svih mogućih oblika otuđenja.

I kada se čini da su uslovi rada teži, uslovi za vaš napredak rastu. Vreme je da naplatite svoje talente kroz dodatne aktivnosti i da istovremeno stabilno pratite zahtevani režim rada. Radni ugovor može biti promenjen kao i saradnici u poslu, a sve promene idu u vašu korist.

Savet

Da postoji izvesnost — ona bi našla dom u vašim željama, ali onda želje ne bi ni postojale. Stoga, odrecite se potrebe da sve znate i sve održavate u zamišljenom nivou. Neizvesnost ima svojih čari. Ostavlja yam pravo da promenite pravac, da korigujete I sebe i druge, ali i svoje ambicije i daje yam priliku da birate. Izbor vam se možda na početku godine ne čini kao cilj kome treba težiti, ali će vas zato dani koji slede uveriti u prednosti koje imate u rukavu.

Pre nego što pomislite da u ambijentu ostvarenih ambicioznih planova zvezde nisu predvidele prostor za vas, proverite da li ciijevi zaista jesu ambiciozni.

Po horoskopu za vaš znak, srednje vrednosti neće ove godine biti prepoznate kao kvalitet, kada ste vi u pitanju. Ako smatrate da neke okolnosti treba da se menjaju, znajte da vaš prvi korak — obezbeđuje prednost u odnosu na krajnji cilj. Promene su ponekad manje prijatne, ali su uglavnom dobrodošle. Osim što ste pravi umetnik u kreiranju želja,jedan ste od najvećih virtouza improvizacije u Zodijaku, što vam daje mogućnost da osmislite veći broj mogućnosti od ponuđenih. Rad u partnerstvu ograničava slobodu, a više od slobode — nameće nivo prilagodavanja za koji niste sigurni da možete da prihvatite. Kada dođejesen, mnoge okolnosti će postati jasne i — dobrodošle. Neke će vas pozitivno iznenaditi, a nekejednostavno obradovati. Krajem godine nemojte izgubiti iz vida sasvim posebnu šansu da nečiji život (ili živote više osoba) obogatite deljenjem značajnog iskustva. U većini situacija koje vas brinu, nalazite se u prednosti, iakoje možda niste svesni.

Način života koji već neko vreme vodite, tempo obaveza kom ste izloženi, neuobičajene okolnosti koje yam šire perspektive, sve to doprinosi da često sa lakoćom izađete na kraj sa novim dešavanjima.

Kada se tome doda da iskustva ne zaboravljate, a da vam osećanja, pa i intuicija daju besprekorne smernice, da mašta pomaže razvoju kreativnih strategija, moglo bi se reći da imate više nego dovoljno snage da ostvarite sve svoje ciljeve. Kada dođe čas da odmerite snage sa rivalima, učinite to vodeći se po vas konstruktivnim principima. Zlatno pravilo kvalitetne poslovne saradnje je da se odreknete saosećajnog pristupa spram svih onih sa kojima treba da imate samo profesionalni odnos.

Potražite način da osigurate svoje odluke od neželjenih finansijskih posledica, jer to sigurno možete. Svaki vid osiguranja je na neki način dobrodošao, jer pre svega smanjuje nivo vaših briga.

Ponekad sebe ne volite dovoljno i ponekad precenjujete značaj i značenje nečega što nije prijatno. Ako se zbog toga ne osećate bolje, savetje da promenite taktiku. Baš kao kad drugima dajete ideje...

Preuzmite našu Mobilnu Aplikaciju

  • Download