Godisnji horoskop

Godišnji horoskop za znak ŠKORPIJA

Ljubav

Iza vas je godina ispunjena sasvim posebnim iskustvima. Neka biste rado ponovili, a neka ne. Svakako ćete je pamtiti po spremnosti da se udružite, da učestvujete, da dopustite inicijativu drugoj strani, da se prilagodite, pa i da radikalno popustite onima do kojih vam je stalo. istina jeste da vi zapravo skoro uvek popuštate, iako okolina misli daje uvek sve po vašem.

Vaša odgovornost je, pored ljubavi, da učinite da se partner oseća radosno pored vas, u zajednici koju vi prvi predstavljate kao sasvim idealnu. Idealno se volite, slažete i idealno se i raspravljate kada za to postoji povod. Vi jeste osoba koja uživa u diskusijama i partner to sigurno zna. Uz malo sreće, uživa i on u tome. Sa druge strane, ako ste odnedavno u vezi ili tek planirate da otpočnete da gradite novi odnos, možda ne bi bilo loše da ublažite verbalnu vatru koja vas ponekad obuzima.

Deo vaše privlačnosti jeste u smelosti izražavanja i ako se tome doda čarolija emocionalne otvorenosti, postaćete neodoljivi - za partnera ili nekog ko to tek treba da postane.

U osnovi, vi jeste, a svakako ćete to bitijoš izražajnije u . godini, osoba koja ume da voli i ume da se raduje. Privlačnost raste, ali iz nekog razloga može porast i nesigurnost, tokom ranejeseni. Zapitajte se šta je sa vaše strane to moglo uzrokovati, pre nego što pribegnete analizi partnerovih izjava. On je tu za vas, uz vas i sa vama, istim žarom kao na početku veze. Spreman da kuje planove za oboje i da vas podrži u vašim ambicijama. Zauzvrat želi radost ležernosti i pogled pun poverenja. I puno srce Ijubavi koju otvoreno pokazujete. Ispunili ste njegova očekivanja. Novih zahteva nema, nema ni skrivenih motiva, nedokučivih ciljeva niti mračnih tajni. Sveje i dalje onako kako je bilo u času kada su se vaše želje prepoznale.

Po horoskopu za vaš znak, pratiće vas sreća u ljubavi, mada vi možda nećete sve činiti u vašem najboljem interesu. Jedan deo vašeg bića traži osamu, a drugi mnogo zabave. Pronadite zlatnu sredinu. Iskušenje godin: je da u ležernom prvom delu godine postupate sa puno obzira i morala radi svoje karme,jer ćete nakon leta želeti podršku i toplinu.

Posao

Po horoskopu za vaš znak, ono što vam se dogadja prethodne tri godine izoštrilo je vašu poslovnu logiku. Ove godine odlučujete: Možete sa jakom voljom i strpljenjem napraviti snažno uporište baš za onu poslovnu zamisao koja se do sada činila beznadežnom.

Možete i odustati, umorni od svega, ali je to samo druga varijanta u vašem razmišljanju a verovatno se neće dogoditi. Jesen će doneti statusni napredak i veće poslovno opterećenje koje treba da prihvatite.

Jesen donosi mogućnostvećeg priliva novca. Moždaje reč i o jednokratnoj isplati ili o zvaničnom povećanju plate. Moći ćete da reformišete dosadašnje finansijsko stanje i da novac upotrebite za sve što ste odavno planirali. Zvezde žele da vas poduče štednji i zato će vam poslati novac kako bi proverile da li ste na visini zadatka.

Strah od uspeha dolazi u paketu sa poslovnom i statusnom ekspanzijom. Putovaćete. Bićete rastrzani između želje da sve snove ostvarite ove godine i preorijentišete se u poslu - i traženja razloga da ipak čekate neko bolje vreme. Vaše urodene osobine su vam sada preko potrebne, angažujte dinamičnost a tek stečene kočnice upotrebite za mudru procenu okolnosti.

Savet

Kada vas neko upita šta biste od života poželeli na samom početku . godine, odgovor mnogih bi sigurno glasio - da se neka sretna vremena vrate. Neki drugi će poželeti da postojeći trenutak zaustave i održe ga za budućnost. Želje se mogu ispuniti svima, kažu zvezde, pod uslovom da počnete ili — nastavite da činite ono što je dovodilo do željenih ishoda. Mogućnosti se ponavljaju, ne uvek očekivanim rasporedom, ali ipak dovoljno redovno da uspete da se domognete svoje ulaznice za ambijent ostvarenih želja.

Korak napred nije uvek korak ka ostvarenju trenutne želje, što je dobro znati, ali je korak napred - korak ka ostvarenju sebe i sopstvenih potencijala. Koliko su želje stabilan i obećavajući putokaz ka samorealizaciji, nije izvesno. Koliko ste u svakom trenutku spremni da zapostavite ambicije zarad neke želje prolaznog tipaje pitanje kojim treba povremeno da se pozabavite.

Mogućnosti će u mnogim situacijama vrlo konkretno nadrasti vaše želje i važno je da ih iskoristite. Skromnost ne treba da bude izbor. Borbenost treba da se odvija u dimenziji prisutnosti i dostupnosti.

Okruženju se treba prilagoditi, ukoliko niste u prilici da okruženje prilagodite sebi. Korak do one platforme koju ćete nazvati stabilnom nije više velik, ali zahteva ozbiljnost, posvećenost i zrelost samog cilja. Zahtevi su u vama, prilike su izvan vas, a okolnosti koje predstavljaju sponu nalaze se u zoni prepoznavanja trenutka u kom ćete se povezati sa šansama.

Po horoskopu za vaš znak, osećaj superiornosti koji je primetan već neko vreme, nastaviće se do kraja leta. Jupiter u prirodnom polju spoznaja, koje samo vi doživljavate kao zakonitost življenja, za taj trenutak iii zauvek, traži da pratite ritam moći. Prilika nema mnogo, ali je svaka krojena prema vašim potencijalima, koje je važno prepoznati i aktivirati u pravom trenutku. Znak Device poželeće dobrodošlicu vašem vladaru obasipajući ga sumnjama koje za cilj imaju dalje,još snažnije napredovanje. Zvezde veruju u vas. Odnos izmedu onoga što činite i onoga što stiže kao rezultat može se s lakoćom predvideti. Ako niste zadovoljni rezultatom, menjajte nešto u postavkama i investiranju sebe i svog delovanja. Ako ste prezadovoljni rezultatima, imajte u vidu da narednog puta možda treba uložiti dodatnu energiju.

Ulazak Jupitera u znak Device učinite da poraste samokritičnost, a da se istovremeno ambicije usklade sa kompetencijama. >Dani koji slede otvoriće vam nekoliko vrata. Na vama je da odaberete ona na kojima lako možete da zamislite svoje ime.

Zvezde savetuju da ne preskačete prepreke, već da ih odmerite, ispitate i date sebi vremena da ih savladate. Ako treba i da tražite vreme od osoba sa kojima ill za koje radite. Održavajte ritam sa saradnicima,jer iskorak može da donese dupliranje obaveza. Tajni plan koji neki od vas imaju, a tiče se kreativnog posla, osamostaljenja ill samo posvećenja hobiju, treba da ostane tajna do kasnog proleća, ukoliko pre toga ne budete imali konkretnih opcija za „plasman" ujavnost.

Mnogi će na tu privilegiju ipak sačekati leto. Neki od vas čekaju pravu poslovnu priliku da pronađu svoju drugu polovinu. Ukrstiti posao i emocije neće biti lako, ali će biti moguće. Avgust yam otvara mnoge mogućnosti. Ne očekujte da se neke okolnosti reše same od sebe. Ponekad će biti dovoljno da pokrenete proces, ali će nekad biti veoma važno da uključite i osobe koje su pravi stručnjaci.

Možda će biti potrebno da odete na dalek put. Možda će biti dobro da se na torn putu i zadržite. Zvezde od vas imaju velika očekivanja, posebno kada krajem leta Jupiter uplovi u vaše prirodno polje planova. Nove spoznaje će promeniti kurs po kom ste plovili već dugo. Nepoznate koordinate donose više nego prijatan izazov. Kad volja potkrepi želju, a logika otkrije smisao - uspevate da pogodite metu u svim životnim pravcima.

Po horoskopu za vaš znak, U . će vam biti važno da vodite precizno „emotivno računovodstvo" i odmeravate snagu svojih ideja sa slabošću opet — svojih želja.

Na pragu ostvarenja mogu spavati snažna iskušenja, posebno kada se radi o velikim finansijskim ciljevima. Nekad su ciljevi omeđeni zadacima koje imate potrebu da zaobiđete. Sad i ovdejeste princip koji treba živeti, ali samo ukoliko je primeren dogovorima i planovima oko ste se borili.

Skriven od radoznalih pogleda, a dostupan svima koje vi odaberete da budu u neposrednoj blizini vaše Ijubavi i sveukupnih ambicija, ćup sa blagom koji se zove — poverenje, postaće vaš največi kapital kojim ćete raspolagati u . godini.

Očekivanja će tokomjeseni nadrasti prilike, ali kada se o vama radi, to je najpouzdaniji način da ostvarite svoje namere, brže nego što drugi i pomisle da biste to mogli.

Preuzmite našu Mobilnu Aplikaciju

  • Download