Godisnji horoskop

Godišnji horoskop za znak STRELAC

Ljubav

Ceo svet može biti lep i svaki trenutak začinjen je radošću. Onaj (ili ona), od vas voljen zna kako je to. Oni koji su bili od vas voljeni dugo to pamte. Tu i tamo vas mogu iznenaditi poruke stare ljubavi sa željama o pomirenju. Možda se to vašem partneru neće dopasti, bez obzira što vam veruje i bez obzira što se volite.

Vaša odgovornostje, pored ljubavi, da učinite da se partner oseća radosno pored vas, u zajednici koju vi prvi predstavljate kao sasvim idealnu. Idealno se volite, slažete i idealno se i raspravljate kada za to postoji povod. Vi jeste osoba koja uživa u diskusijama i partner to sigurno zna. Uz malo sreće, uživa i on u tome. Sa druge strane, ako ste odnedavno u vezi ili tek planirate da otpočnete da gradite novi odnos, možda ne bi bilo loše da ublažite verbalnu vatru koja vas ponekad obuzima.

Deo vaše privlačnosti jeste u smelosti izražavanja i ako se tome doda čarolija emocionalne otvorenosti, postaćete neodoljivi - za partnera ili nekog ko to tek treba da postane.

U osnovi, vi jeste, a svakako ćete to bitijoš izražajnije u . godini, osoba koja ume da voli i ume da se raduje. Privlačnost raste, ali iz nekog razloga može porast i nesigurnost, tokom ranejeseni. Zapitajte se šta je sa vaše strane to moglo uzrokovati, pre nego što pribegnete analizi partnerovih izjava. On je tu za vas, uz vas i sa vama, istim žarom kao na početku veze. Spreman da kuje planove za oboje i da vas podrži u vašim ambicijama. Zauzvrat želi radost ležernosti i pogled pun poverenja. I puno srce Ijubavi koju otvoreno pokazujete. Ispunili ste njegova očekivanja. Novih zahteva nema, nema ni skrivenih motiva, nedokučivih ciljeva niti mračnih tajni. Sveje i dalje onako kako je bilo u času kada su se vaše želje prepoznale.

Po horoskopu za vaš znak, pratiće vas sreća u ljubavi, mada vi možda nećete sve činiti u vašem najboljem interesu. Jedan deo vašeg bića traži osamu, a drugi mnogo zabave. Pronadite zlatnu sredinu. Iskušenje godin: je da u ležernom prvom delu godine postupate sa puno obzira i morala radi svoje karme,jer ćete nakon leta želeti podršku i toplinu partnera a dobićete je u meri koju zaslužite.

Posao

Po horoskopu za vaš znak, recept za vaš napredak u . godini bi glasio: Preuzmite stvar u svoje ruke, upravljajte organizacijom posla, stvorite svoje poslovno ime, oslanjajte se na korisne poslovne tokove a ne na talente, ne očekujte brzu zaradu odmah već budite strpljivi, i smireno komunicirajte sa osobama iz radnog okruženja

Došao je period u kom možete smanjiti troškove, učiti se štednji u nakim segmentima, zadužiti se dugoročno što će biti isplativo. Koliko god da zaradite možete imati utisak da vam treba još novca —a to je inspirativno i smirujuće samo ako imate smislen cilj u koji ulažete. Novac je pametna energija i želi pametno usmerenje. Omogućite mu takav tok.

Posao koji radite već neko vreme vam je stvorio iskre specijalnih ideja koje do jeseni treba da iz misli sprovedete u praksu. Postoji nešto u vašoj profesiji što samo vi znate, čega ste samo vi svesni i tojejedna vredna formula za uspeh. Potrudite se da je iskoristite.

Savet

Iz ambicioznih snova i spremnosti da bez provere krenete putem svojih želja, budiće vas potrebe koje će zahtevati da ipak ostanete na trasi realnih mogućnosti. lako yam u ovom času realnost može zvučati kao vid uskraćivanja, stvarnostje pravi oblik vaše sreće za . Karijera je mnogima od vas u usponu i s lakoćom se možete popeti još nekoliko koraka više.

Korak napred nije uvek korak ka ostvarenju trenutne želje, što je dobro znati, ali je korak napred - korak ka ostvarenju sebe i sopstvenih potencijala. Koliko su želje stabilan i obećavajući putokaz ka samorealizaciji, nije izvesno. Koliko ste u svakom trenutku spremni da zapostavite ambicije zarad neke želje prolaznog tipaje pitanje kojim treba povremeno da se pozabavite.

Mogućnosti će u mnogim situacijama vrlo konkretno nadrasti vaše želje i važno je da ih iskoristite. Skromnost ne treba da bude izbor. Borbenost treba da se odvija u dimenziji prisutnosti i dostupnosti.

Okruženju se treba prilagoditi, ukoliko niste u prilici da okruženje prilagodite sebi. Korak do one platforme koju ćete nazvati stabilnom nije više velik, ali zahteva ozbiljnost, posvećenost i zrelost samog cilja. Zahtevi su u vama, prilike su izvan vas, a okolnosti koje predstavljaju sponu nalaze se u zoni prepoznavanja trenutka u kom ćete se povezati sa šansama.

Po horoskopu za vaš znak, osećaj superiornosti koji je primetan već neko vreme, nastaviće se do kraja leta. Jupiter u prirodnom polju spoznaja, koje samo vi doživljavate kao zakonitost življenja, za taj trenutak iii zauvek, traži da pratite ritam moći. Prilika nema mnogo, ali je svaka krojena prema vašim potencijalima, koje je važno prepoznati i aktivirati u pravom trenutku. Znak Device poželeće dobrodošlicu vašem vladaru obasipajući ga sumnjama koje za cilj imaju dalje,još snažnije napredovanje. Zvezde veruju u vas.

Odnos izmedu onoga što činite i onoga što stiže kao rezultat može se s lakoćom predvideti. Ako niste zadovoljni rezultatom, menjajte nešto u postavkama i investiranju sebe i svog delovanja. Ako ste prezadovoljni rezultatima, imajte u vidu da narednog puta možda treba uložiti dodatnu energiju.

Ulazak Jupitera u znak Device učinite da poraste samokritičnost, a da se istovremeno ambicije usklade sa kompetencijama.

Dani koji slede otvoriće yam nekoliko vrata. Na vama je da odaberete ona na kojima lako možete da zamislite svoje ime.

Preuzmite našu Mobilnu Aplikaciju

  • Download