Godisnji horoskop

Godišnji horoskop za znak VAGA

Ljubav

Ulazite u godinu ispunjenu izazovima na svim životnim poljima, čemu se, neki od vas, ne raduju posebno. Polje Ljubavi treba da bude spokojno. Stabilno. Promene nisu dobrodošle, mislićete ako ste u dužoj vezi ili braku. Zvezde ne misle tako, ali vas istovremeno i uveravaju da promene ne znače nužno da će nešto izgubiti na kvalitetu.

A zimi, kada hladan vetar probije do srca i osvetli osamu u svakom od nas, tad razumete da čovek ne treba da bude sam. Sigurni ste u to, vi koji umete da budete sami i kad tako ne izgleda nikome.

Odabir je napravljen. Briga da biste partnera mogli izgubiti nekim nepredviđenim spletom okolnosti ili tek pukom nespretnošću svemira, donosi napetost, ali pojačava strast. Vaša Ijubavje tu, pored vas, bez ideje da se otisne u neizvesnost. Bez namere. Bez plana. Dolazimo do suštine.

Partner od vas očekuje plan. Očekuje rešenje. Očekuje da stvorite svet koji će biti samo vaš. A vi, spremni da partneru prepustite palicu odlučivanja, ne prepuštate i inicijativu.

Kraj zime i početak proleća ukazuje da koračate paralelnim stazama, skoro ne primećujući da su yam i ritam i pravac identični. Razgovarate žustro o temama u kojima ste istomišljenici. Prećutkujete one u kojima se ne slažete. Spremni ste da prihvatite odgovornost za uzajamnu radost i promene na koje bi se retko ko usudio. Partner će to poštovati. I još više vas voleti. Kada Jupiter krajem leta odluči da partneru podigne nivo finansijskih ambicija, bićete pravi tim. Slobodne Vodolije partnera će potražiti medu osobama koje je uspeh upravo ovenčao. Umećete da se radujete postignućima i da zadržite u srcu svog partnera dovoljno mesta za sve zajedničke planove. Ostanite isti, tolerantni, a zahtevni. Zaljubijeni i svoji. Spokojni i spremni na promene.

Vetrovi su stvoreni da preokrenu situacije, a, po horoskopu za vaš znak, vi ste jedan od njih i počinjete da duvate svojoj sreći u leđa. Ljubavno zadovoljstvo je na pomolu. Vatra postojećeg odnosa iii razgorevanje osećan'_ prema osobi koju susrećete — svejedno, prilike će se stvoriti a vi samo treba da budete i daije svesni da se pripadajućih dvoje ne susreću lako...

Posao

Po horoskopu za vaš znak, širenje posla je izvesno u . ! Novi kontakti, novi saradnici, veće tržište ili bolji radni ugovor vas čekaju, a spremni ste da reagujete u pravom času. Osoba sa kojom ćete sarađivati ima iskustvo uspeha, stoga se slobodno povežite sa „nedostižnima".

Neko će vas povući unapred, a vi ćete uzvratiti i činiti sve na obostrano zadovoljstvo.

Udružujte se sa osobama koje imaju novac da investiraju u zajednički posao. Takvi postoje i spremni su da prihvate vaš predlog. Procenat od prometa je takođe dobar model poslovanja u ovoj godini. U drugom delu godine pokušajte da definišete svoje finansijske obaveze kako u poslu tako i privatno,jer mešanje budžeta može dovesti do komplikovanog zapleta.

Funkcija u posiu nikada nije bila vaš glavni cilj, ali vas bolji društveni status sada zanima. Do njega ćete lakše stići negujući saradnički duh. Borba nije vaš dobitnički adut. Takođe, investirajte vreme i energiju u korisne poteze i konstruktivne osobe. ima i onih koji vam samo kradu sate...

Savet

Kada pogledate neke svoje poznanike i kolege, uvidećete da se i oni, baš kao i vi, mogu naći u onoj narodnoj „mnogo hteo, mnogo započeo", početkom godine. Razlikaje u tome što vi imate plan, imate podršku i imate višak energije koji samo treba održati na postojećem nivou do proleća. Sasvim novi, neočekivani niz ideja može udvostručiti zaradu i isto toliko umanjiti slobodno vreme, priliku za popravljanje odnosa sa prijateljima, kao i šansu za veoma lepo putovanje.

Prioriteti će i dalje biti postavljani spram spiska s kraja .

Ko visoko leti—vidi najviše, postaćevaša krilatica tokom leta, a posebno ako Ste medu Vodolijama koje se odmaraju kad drugi rade i rade kad većina odmara.

Između dve „neprilike" otkrićete pravu priliku za sebe i možda još i osobu sa kojom rado saradjujete. 0 tome ne treba pričati previše, bar dok ne utemeljite pozicije i ne sprovedete svoju osnovnu zamisao do kraja. Novac vam je potreban za realizaciju veoma lepih ideja, ako izuzmemo i povećanje troškova koje nesumnjivo prati porast vaših apetita. Jedan davni cilj može biti ispunjen uz neznatnu korekciju, koja vam samo na prvi pogled može delovati neprivlačno. Kada se jesen pretvori u zimu, znaćete pravi raspored koraka za siguran uspeh.

Po horoskopu za vaš znak, individualnost u . godini nije izbor koji garantuje radost ili uspeh. Oslanjati se na sebe je mudro, ali nije uvek pravac kometreba težiti. Sve nas opisuju osobe sa kojima smo u relacijama, baš kao što mi opisujemo njih. Uspećemo onoliko koliko dobrobiti damo drugima.

Preuzmite našu Mobilnu Aplikaciju

  • Download