Godisnji horoskop

Godišnji horoskop za znak VODOLIJA

Ljubav

Kada je VODOLIJA zaljubljena ima utisak da može da promeni svet. I da vaš/a partner/ka najbolja osoba na celom svetu. Najlepša, najplemenitija, najmudrija, a pre svega rođena za vas. Ne, naravno da niste isti, niste ni slični, ali to je pravi dokaz Ijubavi. Uprkos razlici ili — baš zbog toga, volite je više od svega. To je vaš ideal uvek.

Uran je mnogima već napravio dosta štete prethodnih nekoliko godina. Uneo je nemire, rastavljao, ukazivao na razlike, izazivao autonomnost, potcenjivao značaj mira. Kao što znamo, Uran je taj koji unosi promenu radi poboljšanja. Razdvoji da bi sastavio, uznemiri da bi umirio. Naglasi razlike da bi podstakao sličnosti. Oslobodi da bi Ijubav postala još jača. Takavje Uran. Krize ostaju iza vas. Kucnuoje čas pomirenja, ujedinjenja, čas u komeje ljubav cilj i temelj zajednice.

Promene su nužne, ponavljaju zvezde, baš one koje će vas usrećiti, možda kada se najmanje nadate. Ako ste slobodnog statusa, računajte na pomoć, podršku, a možda čak i transformaciju odnosa sa prijateljem. Ne tražite od drugih vreme u kom ćete osmisliti svoju odbranu od osećanja. Ne zahtevajte od sebe spremnost da odustanete pre početka. Ceo život je jedan veliki eksperiment, ali je ljubav sigurno locirana u zoni najvećeg smisla. Vi to najbolje znate. I zato jednostavno krenite napred. Bez osvrtanja, bez čuđenja, bez previše analize. Pravac je jasan, govoriće yam srce. Prilike su jedinstvene, šaputaće drugi. Samo da pronađem vremena i za to, maštaćete ponekad iza skrivalice od posla, skrivalice jer ne uspevate da pobegnete od osećanja. Šanse se nižu na ogrlici radosti u . godini. Jesen će vam to dokazati, čak i ako pripadate najtvrdokornijim realistima. Prevarite sumnje. Ljubavje na vašoj strani.

Po horoskopu za vaš znak, vaši ljubavni vetrovi nisu mirni ove godine. Usamljene će to obradovati, a zauzeti treba da se prilagode principu po kome stvari dolaze sa naglošću neočekivane radosti i poleta, a onda se smenjuju sa osećajem neizvesnosti. Setite se da harmonija nastaje iz haosa, te uspešno preživite veliki prasak .

Posao

Po horoskopu za vaš znak, društvene veze, aktivan javni život i komuniciranje sa prijateljima prijatelja može vas dovesti do jedne dobronamerne, vama naklonjene a moćne osobe. Iziazak u svet i traženje novih mogućnosti u poslu daće vam pravo usmerenje ka još uvek izvodljivim poslovima u opštem metežu.

Prikažite se, reklamirajte svoj poslovni personalitet.

Veća zarada može stići preko vanrednih honorara, bonusa, nagrada... Prihvatite i predlog prijatelja da u kratkoročnom poslu zajedno zaradite. Odložite ulaganje u radni ambijent tokom jeseni i zime. Dobro proverite kome plaćate usluge i kako ih ta strana pruža. Skupi lekovi, preparati ili tretmani nisu i dobri.

Poslovnu okolinu ćete mod da podelite na dve struje. Jedna će vam uvek priskočiti u pomoć i čak vas povući u napredak kada ni sami nemate kapacitet za to, a druga će vas sabotirati i konfrontirati se sa vama. Lako ćete prepoznati svačiju energiju saradništva i nemojte ,odugovlačiti sa prihvatoniem ili odustajanjem od date saradnje.

Savet

S obavezama uspešno izlazite na kraj, uspešnije od stručnijih kolega i spretnije od osvedočenih stručnjaka. U sebi ove godine nosite poseban spoj osobina, znanja i veština, ali i motivacije da za sobom ostavljate pečat autentičnog kvaliteta. Bićete primećeni, to yam jejasno. Dobićete željeno priznanje ili nagradu. Uspećete u svojim naumima. Plan koji ste napravili je više nego perfektan. Jupiter je do kraja leta u vašem prirodnom polju planova, koje vam obično budi i najskrivenije ambicije.

Nije lako ostati u zoni realnosti kada sajedne strane dolazi pritisak koji od vas zahteva stalnu koncentraciju i vremenski ultimatum (Uran u sedmom znaku), sa druge podsticaj i velika očekivanja (Jupiter u jedanaestom znaku), sa treće poverenje uz prepuštanje (Neptun u prirodnom polju rada). Sve ide kao podmazano, komentarisaće posmatrači. Nema zastoja, trljaće ruke šefovi. Jošjedan uspešno završen dan, ponavljaćete vi često, ponekad previše umorni da biste se radovali. I upravo ovde zagonetka treba da se reši i to pre nego što Jupiter uđe u vaše prirodno dvanaesto polje, a vi postanete zadovoljni jer se stvari rešavaju same od sebe. Ta rešenja, kao što i sami znate, nisu dovoljna niti su primerena potrebama.

Vaše želje imaju prednost, govore zvezde. Svoje mogućnosti ne treba da testirate već samo da ih procenjujete i prilagođavate potrebama.

Odavno planirate da napravite određene promene u životu. Neke se čine hrabrim, neke sasvim bezazlenim, ali za vas su važne. Po horoskopu za vaš znak, proleće nameće osećaj da ste nedovoljno jaki da se nosite sa dešavanjima, da uz dodeljena angažovanja kreirate svoje vreme i dešavanja. Snaga često ne znači izdržati nešto što vam ne odgovara, naprotiv.

Slabost koja se pojavi onda kada ne možemo (ne želimo) da izlazimo u susret potrebama i željama nekog drugog, predstavija Iičnu snagu i spremnost da živimo svoj život - najveću snagu, a često i hrabrost.

Ponekad umete da budete neskromni, kažu vam ponekad. Često ste se odricali mogućih prijatnosti samo zato štojeste ilije trebalo biti skroman, mislićete vi. lzbalansirati sopstvena i očekivanja drugih nije lak zadatak, i možda i ne treba da bude vaš cilj.

Ne zaboravite da ste, ne tako davno, postavili svoje ciljeve, sasvim nove i potpuno posebne i obećali sebi da od njih nećete odustati ni po koju cenu. . godina je pravo vreme da se tog obećanja prisetite.

Zajednica je snaga, a samoća slabost, ponavijaju zvezde, tražeći baš od vas da ispratite ritam univerzuma i uvažite značaj dodeljenih uloga. Ispružena ruka nađe saputnika, stara je izreka i nova prilika za mnoge od vas.

Ako se po mesecu rođenja godina poznaje, pred vama su prilike koje ne treba propuštati, ali i opcije koje nisu više u sferi želja, posebno tokom druge polovine godine. Ne zaboravite da ostanete verni sebi i onda kada vas okruženje podseti na neka stara pravila. Saturn će biti u vašem prirodnom polju planova, ali to ne znači da treba da se vraćate idejama koje ste davno ostavili za sobom.

Život od vas zahteva promene onda kad vam je najudobnije. Možda upravo tu leži čarolija vaše sposobnosti da prihvatite svaki veliki izazov.

Preuzmite našu Mobilnu Aplikaciju

  • Download