BIK

Kada je BIK zaljubljen može da zaboravi na sve! Tako se o vama priča tako vi i volite da se osećate. Ljubav razumete, živite, stvarate, tražite, otkrivate... Možda baš vi znate sve o Ijubavi, pomisliće neko. Bez obzira da lije to tačno, sigurno je da će ljubav u vama rasti i dalje.

Lako vas je zavoleti i teško vas je napustiti, slušali ste sigurno često u svom životu. Period koji sledi to i potvrđuje. Ako ste među slobodnim Bikovima — birajte!

Birajte dok ne pronađete osobu koja vam zaista odgovara, koja vam prija, koja vas inspiriše sa kojom želite da provodite slobodne trenutke. Dobre prilike će se ređati tokom godine više puta, a zvezde se uzdaju upravo u vašu izbirljivost sa jedne, i sretne okolnosti, sa druge strane. Ako ste u stabilnoj vezi ili braku, osetićete potrebu da odnos podignete na što viši nivo. Pripadnost nije ono čemu ćete težiti po svaku cenu, all osećaj da yam je udobno u zajednici postaje neophodan. Saturn je veći deo godine stacioniran u znaku partnerstva, zbog čega partner može odustati od inicijative. Nemojte mu dozvoliti, nijedna planeta u znaku Strelca nema tendenciju odustajanja... Jupiter će krajem leta iz znaka Lava preći u znak Device, a Vaš partner će sa reči preći na dela. Pre toga dogovorite prioritete, podelite inicijativu, napravite plan za bližu budućnost. Pred vama su veliki ciljevi i važno je da ste sa osobom na koju se u svakom trenutku možete osloniti. Zauzvrat — vi se nećete promeniti! Ima li lepšeg obećanja?!

Po horoskopu za vaš znak, vaše komunikativne veštine imaju snagu da oblikuju Ijubavni odnos. Ovo je vaša godina u smislu unapređenja emotivnih odnosa. Reči su čudo a prave reći izrečene u pravom času mogu da menjaju ličnosti, okolnosti i samim tim — ljubavnu budućnost. Postanite svesni svojih moći i unapredite stanje ljubavnog odnosa.