BLIZANCI

Kada je BLIZANAC zaljubljen reč harmonija dobije pravo značenje, a partnerstvo biva uzdignuto na najviši nivo! Ako počnemo da kružimo po Zodijaku, lako ćemo ustanoviti da partner kog odabere osoba u znaku Blizanca — postaje atraktivniji nego ikada. A vaš partner, on se uvek u svojoj koži oseća odlično, možda oduvek, ali svakako od trenutka kad je postao vaš.

 

Ako ste zadovoljni vezom u kojoj se nalazite, usmerićete svoje emocije ka produbljivanju veze i zajedničkom uživanju u svakom slobodnom trenutku. Neki od vas će odlučiti i da spoje ljubav i posao i organizuju dan tako da ih ništa ne deli od partnera. Ako ste nezadovoljni vezom, sve su šanse da ćete već tokom zime doneti odluku da se otisnete u neki drugi život. Trpljenje više nije vaš plan. Nikada više. Saturn napušta polje partnerstva i sasvim dovoljno odgovornosti za zajednicu ste već podneli. Vaše ljubavno nebo priprema za vas nešto što će vam promeniti pogled na ljubav i život. Čvrsto ćete poverovati u to onog trena kad se sretnete sa osobom koju ste znali tek iz viđenja ili ste za nju znali.

 

Trenutak samoće je kratak, ali efektan. Doprinosi istančavanju osećaja za ideal, za odabir onog ili one koja ima kapacitet da vas usreći i to na duže staze.

 

Želite stabilnost u avanturi i neizvesnost u željama. Potreban vam je izazov u odnosu koji ima sigurne temelje i radost otkrivanja zajedničkih ciljeva. Da li to možete sa osobom koja se već dugo bori za vas? Nemojte je odbaciti pre analize ovog pitanja.

 

Po horoskopu za vaš znak, u prvom delu godine bavite se preispitivanjem sopstvenih emotivnih potreba, procenama, željama... Skloni ste traženju. sigurnog ljubavnog utočišta, a podsvesno prizivate avanturu. Tokom leta vaše srce donosi sve odgovore i jasno vas opredeljuje — do koga vam je istinski stalo i kakav odnos želite.

 

Druga polovina godine biće ispunjena intenzivnim ljubiavnim dešavanjima, jakim osećanjima i smenom srećnih i težih okolnosti a vi ćete dosledno zastupati svoj izbor.