DEVICA

Kada je DEVICA zaljubljena svako u njenom okruženju se oseća dostojnim poverenja i Ijubavi. Prirodni descendent u znaku Riba obavezuje na poverenje, polje Ijubavi na ozbiljnost i odgovornost u odnosima, a način planiranja budućnosti — garantuje toplinu i Ijubav. 

U dubini srca vam je potpuno jasno da biste za osobu sa kojom ste učinili sve dostojno duboke Ijubavi i da bi ona to isto učinila i za vas. Pored sebe imate nekog posebnog, toliko posebnog da je spreman da korača po dugoj životnoj stazi uz vas.

Ovo je godina u kojoj važna dešavanja neće dozvoliti prolaznosti da utiče na vaš život, niti poteškoćama da nadjačaju radost i vitalnost.

Ako ste među slobodnim pripadnicima znaka, sam početak godine, kraj zime, sredina leta i kasnajesen su termini u kojima status lako može da se promeni. Neke dane ćete pamtiti po dobrom raspoloženju, zabavnom druženju, ostvarenim ciljevima, a nekih dana ćete se sećati iako nisu doneli ostvarenje ciljeva. To su dani Ijubavi, dani kada je važnije da sretnete osobu sa kojom se možete i voleti i razumeti, nego da uradite posao iz snova. Radovaćete se novim dešavanjima i onima koji tek slede. Postavićete visoke kriterijume i očekivati od onog ili one koja je pored vas da vas u stopu prati, a ponekad i preuzme inicijativu. Očekivaćete da proverava da li vaš brod Ijubavi plovi pa željenom kursu i izbegava opasne deonice. Bićete sigurni da onaj kog volite to ume da učini sasvim perfektno. Ume sigurno, ali — da li i treba da čini sam nešto što se tiče vas oboje, zapitaće zvezde. Put će biti osvetljen ako kormilo držite zajedno, a u suprotnom su bure i oluje neminovne.

Po horoskopu za vaš znak, vi duboko u sebi, možda niste definisali svoje emotivne želje. Ili jeste, ali vam okolnosti stvaraju prepreke da ih ležerno ostvarit Spadate u onu dvanaestinu čovečanstva koja opstaje u svim uslovima, a sa torn dodatnom snagom ne bi smelo da vam se desi da ispustite stizanje do ljubavno emotivnog cilja radi drugih segmenata života.