JARAC

Vaša sposobnost da i u najnapetijim situacijama sačuvate hladnu glavu, ne znači da nemate toplo srce. I to što volite da pored sebe imate nežnu, senzibilnu osobu ne znači da partner ima veći kapacitet za ljubav od vas. Zapravo bi bilo dobro da što pre i vi i osoba do koje vamje stalo, prestanete da „merite" intenzitet Ijubavi i međusobno se procenjujete, možda čak i da dajete povod da vas procenjuje okolina.

Saturn se smestio u vaš Nadir, izazivajući osećaj da biste se mnogo bolje snašli na drugom mestu ili se bolje osećali u zagrljaju druge osobe. Iskušenja su uvek bila deo procesa sazrevanja i odluku činila još snažnijom.

Ostanite u zoni udobnosti, poručuju zvezde, bar dok ne dobijete dovoljno snažan podsticaj da promenite ono time u biti — niste nezadovoljni.

Imajte u vidu da je doživljaj osujećenja ili neispunjenosti sasvim različita stvar od „dovoljno dobrih" opcija. Sve do leta ćete misliti da zaslužujete da vam život ponudi nešto više. Kada vam jesen ponudi nove prilike, život će zatražiti od vas da prilike platite odgovornošću i to sasvim drugačijom od one na koju ste navikli. Nije fer, pomislićete, ali ćete u osnovi biti (ili postati) veoma sretni. Mogao bi život biti ležerniji, mislićete i krajem jeseni, ali vam osmeh ipak neće silaziti sa lica. Različitost stavova sa partnerom ne treba da doživljavate kao njegovu nameru. Različitostje inspirativna. Često korisna. Štiti od navike. Budi vas kad pomislite na sliku buduće starosti. Daje prostor za inicijativu i konstruktivan dijalog. Zar to nije sve ono što u odnosu sa partnerom želite?

Po horoskopu za vaš znak, vaša privlačnost je neodoljiva kada se u nekoga zagledate, ali isto tako važno da sa partnerom lmate dogovor o zajedničkom funkclonisanju. Pored analize koju pravite, dogovori treba da se poštuju. Prisutan je zanos, lepe prilike su tu, preostaje samo da se sa partnerom uskladite u praksi.