Blizanci

   

 

Između dve prilike, onda kada morate da birate, odaberite onu koja vam se učini važnijom za dalju budućnost. Život će ponuditi više izazova nego što će (slobodno) vreme podržati. Nije lako odoleti okolnostima koje ste do jute žarko želeli, dok ne razumete da ste ih želeli „juče". Svaki dan je novi dan i to će vas sve više radovati. 

Najveće promene dešavaju se upravo u sferi želja, a događaji koji slede u 2016. godini donose nekoliko važnih obrta. Ne morate više robovati sigurnosti. Niste u obavezi da se pridržavate strogog rasporeda koji ste sami sebi nametnuli. Mnogi od vas će čak i okolnosti kao što su posao, radne obaveze i odgovornost spram bližnjih i egzistencije moći da preurede tako da mnogo više uživaju u dnevnom rasporedu nego ranije.

Jupiter u Lavu vam pomaže da učvrstite temelje i pripremite se za neke druge i drugačije ciljeve. Oni koji vam ne uzimaju mir, a donose preporod. Pomislićete da vam preporod nije neophodan.

Možda ćete želeti da zadržite i održite baš sve u istom stanju u kom vas zatiče početak godine. Dan. Nedelju dana. Možda ijedan mesec. A onda ćete jedne noći zaspati razmišljajući o raznim željama koje se nisu ostvarile i nećete uspeti da odagnate neke nove koje se roje iznad vaši snova. Probudićete se spremni da ih ostvarite. Razumećete da je samo taj deo vaše odluke i rešenosti na delovanje — nedostajao. Samo to vas deli od cilja. Svaka želja će u vama ostaviti koren i doneti vam strpljenje da sačekate prave mogućnosti.

Kada pomislite na brojna ograničenja sa kojima ste se sretali u prethodnih par godina, dok je Saturn tranzitirao vašim poljem partnerstva i sveukupnih relacija, osetićete potrebu da neka vrata definitivno zatvorite. Važnoje da to sebi ne zamerite, čak i ako vam to budu zamerili neki. Nemojte prilaziti onim aspektima koji predstavljaju odgovornost drugih.

Po horoskopu za vaš znak, Neptun boravi u vašem poiju planova čineći ih čvrstim u viziji, ali manje otpornim spram pragmatičnih prepreka.

Bolje je potražiti pomoć ili savet ili — oboje, nego da odložite ciljeve koji imaju i vreme kao faktor koji je veoma važan. Neke promene u dnevnom ritmu učiniće da se osetite odmornim i punim poleta. Ne oklevajte da promenite ono što yam ne odgovara.

Da upozorite svoje bližnje o onim svojim namerama za koje znate da im neće odgovarati. Dopadalo im se ili ne, u redu je da budu obavešteni o dešavanjima koja slede.

Kao pravi pripadnik svog znaka, odlučivaćete se za planove koji ne traže velike promene ali predstavljaju velike korake.

Sami ili u društvu postizaćete željeni cilj. Ako budete dovoljno otvoreni, do cilja možete stići u društvu i brže nego što biste sami.