Devica

   

 

Korak u nepoznato može predstavljati zonu rizika ukoliko se odlučite da korake ne potkujete potrebnim informacijama. Možda ćete poželeti da promenite mesto življenja, stan, grad, državu, pa i kontinent. Zvezde će vas podržati, a od vas tražiti da ulaznicu „platite" principima odgovornosti i pripremanja za situacije u kojima biste se mogli naći. 

Ista matematika biće aktuelna i ako poželite da iz korena menjate profesionalnu delatnost, posebno ako se odlučite da prekidate poslovni ortakluk započinjete sami posao. Dobro je pored sebe imati osobu od poverenja. Mudroje podeliti odgovornost. Korisnoje aktivirati sve moguće izvore informisanja i preventive. Početak može biti naporan, ali će rezultati prevazići očekivanja. Ostanite na liniji svojih novostečenih ciljeva, posebno kada Jupiter uđe u znak Device i od vas zatraži da usavršite neka znanja, pa i da steknete nova.

Zvezde će blagosiljati svaku potrebu za učenjem i nadogradnjom. Ne razmišljajte o godinama, zrelosti, dalekoj budućnosti niti bliskoj prošlosti ako želite da menjate život. Na vama je da napravite željene korake, a ritam će odobriti kosmos.

Po horoskopu za vaš znak, vaš vladar Saturn napraviće ove godine još jednu ekskurziju u znak Škorpiona, a potom se vratiti u sazvežđe Strelca i vaše prirodno polje introspektivnih procesa. Da li ste spremni da proniknete u stvarne razloge zbog kojih nešto činite ili — ne činite, otkrivaćete tokom čitave godine. Otkrivaćete i slojeve svoje ličnosti za koje niste ni slutili da postoje.

Verovali iii ne—u sebi ćete nalaziti mnogo više optimizma, mnogo više razloga za radost i ponos nego ranije. Činjenica je da zasluge za sve što ste postali i stvorili pripadaju vama i onima koji vas iskreno vole.

Jupiter će uploviti krajem leta u vaše prirodno deveto polje, a vi ćete poželeti da ukrstite svoje nove spoznaje sa starim idejama i spoljnim okolnostima. To što vam ukrštanje neće ići glatkoje zapravo — dobra vest! Izgradili ste nešto što se zove —sopstveni put!

Da ste među snažnima najizdržljiviji, među skromnima najzahtevniji, među moćnima najstabilniji, među mudrima najsmeliji. Negujte sve svoje osobine, koje su dokazale korisnost kroz stečeno iskustvo. I, kada i ako bude potrebno, odrecite se onih manira, razmišljanja, uverenja, stavova koje su se u životu pokazali kao teret ili izazvale poteškoće.