Jarac

   

 

Dešavalo vam se da, kad nešto istinski i duboko priželjkujete, budete razočarani. Ponekad vam se čini da je snažna želja osujetila realističan osećaj pobede, nekada da ste previše investirali a premalo dobili, a povremeno i da ste želeli i borili se za sasvim pogrešne stvari. Vremeje za promene. Najpre odbacite opciju da se vezujete za pogrešne ciljeve. Svaki vaš cilj, baš svaki u 2016. godini — biće pravi i dostojan borbe. Imaćete veomajasnu sliku šta i kada treba činiti, a kada treba odustati ili makar usporiti. Pre nego što zvezde daju svoju reč budeći yam intuiciju, dobijaćete i korisne informacije od osoba koje ste nekada zadužili.

Došlo je vreme ulaganja u velike ciljeve. Nekad će ulaganja biti materijalnog tipa, a nekada vremenskog, energetskog, komunikacionog. Ulažite sebe bez zadrške. Na reakcije nećete dugo čekati, ali ćete čekati na povratno dobro, bar kada se o finansijama radi. Mudroje rešavati velika pitanja, kao što su nekretnine. Korisnoje tražiti sve raspoložive informacije i, možda odustati od transakcije čak i u poslednjem času ako otkrijete nepravilnosti ili pronađete za sebe nešto povoljnije. Nikome ništa ne (treba da) dugujete, osim kulturnog objašnjenja.

Ne obećavajte pre vremena. Ne nudite pre nego što proverite da li vam usiovi odgovaraju. Ne tražite pre nego što žarko poželite. Ne odustajte pre nego što ste sve pokušali.

Odbranite svoje snove uštedom dobre volje i bar neke količine novca koja yam obezbeđuje miran san. Neki od vas započeće nov i/ili samostalan posao. Pomoć yam nije neophodna, ali jeste dobrodošla, stogaje nemojte odbijati. Jupiter će još od sredine avgusta započeti svojjednogodišnji boravak u vašem znaku. Vremeje da zatvorite prozore sumnje i otvorite vrata velikom uspehu. Velikom i trajnom.

Po horoskopu za vaš znak, ove godine ćete razmišljati o svojim slabostima, tražeći način da ih prevaziđete ili ih transformišete u nešto što koristi postavljenim ciljevima. Davaćete im veći značaj nego svojim snagama. Svaki put kad posegnete za samokritikom, rešavaćete problem, zadatak, zagonetku i ni primetiti nećete da ste baš svaki put snagom izvojevali pobedu. Snagom koja je došla na poziv slabosti.

Kad vam ponestane ideja za kritiku, osvetlite one vrline i snage koje posedujete - kao mentalni kapital iii kao resurs na koji možete uvek da računate, kao alat kog je odlikovalo iskustvo. Tako ćete osigurati sve naredne pobede.

Da nagradite sebe posle svakog postignutog cilja, posle svake prevaziđene prepreke, nakon svakog mudrog odustajanja. Nagradite sebe i kada odaberete nemar i odmor,jer ste prepoznali svoje potrebe. Obećajte sebi da ćete slušati svoj unutrašnji glas i verovati impulsima koji su pod strogim uticajem samokontrole. Učinite sebi uslugu i proverite sve što vam budi sumnju ill nelagodu. Imate pravo na mir. Imate i obavezu da zaštitite sebe, svoje interese i interese bližnjih. Jupiter je uz vas.